Pusťte si playlist, který nabije kancelář energií

Věděli jste, že správná hudba dokáže nejen zlepšit náladu, ale také podpořit produktivitu v práci? Právě proto je zde playlist, který vás nabije energií a motivuje k lepším pracovním výkonům. Uvidíte, jak vám práce hned půjde lépe od ruky.

Justin Timberlake - Can't Stop the Feeling!

Píseň z roku 2016 nestárne a dokáže rozpohybovat i ty největší kancelářské bručouny a „trolly“, ostatně vznikla právě pro animovaný film Trollové.

Coldplay - Adventure Of A Lifetime

To pravé zaměstnání se může stát dobrodružstvím na celý život. Tak proč si k takovému dobrodružství nepustit píseň od britské skupiny Coldplay.

Tom Misch - It Runs Through Me (feat. De La Soul)

Chcete se dostat do pracovního flow? S písní, kde zazní v textu „I love the way it flows“, vás ani nic jiného nečeká. Zaposlouchejte se a práce půjde od ruky.

Bruno Mars - 24K Magic

Se správným hudebním doprovodem se i za klávesnicí může obyčejný den proměnit v kouzelný. A tím správným doprovodem je Bruno Mars!

Post Malone, Swae Lee - Sunflower

Extrémně chytlavá, funky balada, láska mezi popem a hip-hopem… takto reagovali na píseň hudební kritici. Jak na její tóny zareaguje vaše produktivita?

The Weeknd - Sacrifice

Jste připraveni obětovat se pro splnění pracovních cílů? The Weeknd vám v tom ještě před víkendem pomůže na 100 %. Stačí pustit Sacrifice.

Alice Merton - No Roots

Než před počítačem zapustíte kořeny, nakopněte se pořádnou dávkou energie od německo-kanadsko-britské zpěvačky a skladatelky Alice Merton.

Pharrell Williams - Happy

Asi největší klasika, která ve výběru pozitivních skladeb jednoduše nemůže chybět. Tato písnička jen na YouTube udělala šťastnou více než miliardu posluchačů.

Zara Larsson - Lush Life

I pracovní den můžete prožít, jako by to byl ten poslední. Dotáhnout všechny úkoly, stihnout deadliny a vydat se domů s čistou hlavou. Zara vás k tomu zcela jistě namotivuje.

Taylor Swift - Shake It Off

Co ze sebe během pracovního dne setřást veškerý stres a pracovat s roztančenou hlavou? Stačí si pustit právě tuto pecku od americké zpěvačky Taylor Swift.

Kanceláře, ve kterých to hraje

akustické prvky v kancelářích Avast

CAPEXUS naladí vaše prostory na moderní vlnu. Umíme totiž zařídit kompletní akustiku, interiér studia hudebního rádia a když na to přijde, zdi zasedacích místností klidně mohou zdobit oblíbení interpreti, stejně jako je tomu v moderních kancelářích společnosti Colonnade.

Neváhejte nás tedy kontaktovat ještě dnes. O váš projekt se postaráme od A do Z.


Autoři fotografií: Welcome to the Jungle, Prokop Laichter

Publikováno 30. 9. 2022 

Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.