Pracovní prostředí 2022

Pracovní prostředí ještě nikdy neprocházelo tak zásadními změnami jako nyní. I rok 2022 otestuje schopnost firem a pracovních kolektivů se přizpůsobit. Díky naší publikaci "Pracovní prostředí 2022" by vás však nemělo nic zaskočit!

Vhodné pracovní prostředí totiž není pouze o designu, ale také o vybavení, praktičnosti, technologiích či zdraví. Na všechny klíčové oblasti pracovního prostředí jsme se rozhodli za pomoci odborníků podívat.

Výsledkem je obsáhlá publikace Pracovní prostředí 2022 shrnující znalosti, postřehy a nadcházející trendy. Prozkoumejte je i vy a získejte společně s inspirací také náskok.

Moderní kanceláře vám mohou pomáhat nejen budovat firemní kulturu a týmového ducha, ale také oslovit zcela nové talenty, kterých je v aktuální situaci na trhu práce nedostatek. Nemluvě o tom, že v hezkém pracovním prostředí je mnohem příjemnější vítat návštěvy z řad potenciálních zákazníků či obchodních partnerů. 

Rok 2022 bude pro pracovní prostředí v mnoha ohledech zlomový. Nepodceňujte tak důležitost kanceláří a držte krok s dobou. Neváhejte se proto na nás kdykoli obrátit. Společně s našimi partnery uděláme maximum, aby i vaše kanceláře byly místem, kam se lidé upřímně těší. 

Publikace vznikla díky společnostem Blocks, SilentLab, VERTI, Artist Hero, AV Media, CIRA Advisory, Crea-tura, Digiskills, FlexJobs, Flower Service, Fpohybu, Kancelare.cz, LASVIT, Ecophon, SocioRating, SpaceFlow a Spaces. Za mediální podporu děkujeme společnosti Kanceláře.cz.

V případě, že byste chtěli být součástí budoucího vydání této publikace, neváhejte nás kontaktovat.


Autoři fotografií: Petr Andrlík, Peter Fabo, Adam Fuchs, Lukáš Hausenblas, Aleš Jungmann, Prokop Laichter, 
Šimon Neumann, Martina Prášková, Lukáš Prokůpek, Tomáš Schiller

Publikováno 31. 1. 2022

Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.