TOP 5 článků roku 2019

CAPEXUS Vám přeje šťastné vykročení do nového roku 2020. Pokud jste si v minulém roce nestihli přečíst některé příspěvky na našem blogu, tak nezoufejte, v tomto článku naleznete výběr 5 nejlepších článků za rok 2019.

Apolena Weissová nová kolegyně na pozici Workplace Consultant v CAPEXUSu

1. Capexus nabídne službu Workplace Consultancy

Společnost CAPEXUS, která navrhuje a realizuje kancelářské a obchodní prostory, rozšiřuje své portfolio služeb.
Nově vytvořené oddělení Workplace Consultancy povede Apolena Weissová, která přichází s dlouholetou zkušeností z nemovitostního trhu.

Relaxační místnost s komfortním interiérem a dog friendly atmosférou.

2. Relax v práci

Stále více zaměstnavatelů si uvědomuje pomyslné rovnítko mezi odpočatým a produktivním zaměstnancem. Tuto skutečnost dokládá i narůstající počet společností zahrnujících relaxační koutky
a místnosti určené pro pasivní či aktivní odpočinek.

Rostliny zpříjemňující atmosféru pracovního prostředí

3. Rostliny v kanceláři

Za posledních několik let došlo v oblasti interiérového designu k mnoha pozitivním změnám. Za tuto skutečnost vděčíme především desítkám provedených studií
a výzkumů, které se stále častěji zaměřují na naše pracovní prostředí. V pracovních prostorech totiž pobýváme téměř stejnou dobu jako doma.

Micro Office poskytující klid a soukromí v open space kanceláři

4. Ticho léčí 

Je to prokazatelný a jistě i zcela pochopitelný fakt – ticho
a příjemné lidské prostředí zvyšuje efektivitu zaměstnanců. Nedávný průzkum společnosti JLL vytvořený za pomoci dotazování 2 500 kancelářských pracovníků přináší naprosto srozumitelné výsledky. 

Moderní zasedací místnost doplněna vertikální zahradou na zdi

5. První certifikát WELL pro CAPEXUS

Architektonické studio a specialista na poli stavby komerčních interiérů, CAPEXUS, má ve svém týmu prvního zástupce s certifikátem WELL. Certifikát získal dlouholetý architekt firmy, Jan Andrle, který se podílel na designu například pro firmy Cebia, Allianz nebo UPC. Oproti stávajícím certifikacím LEED nebo BREEAM, které hodnotí především šetrnou výstavbu a provoz budovy, se WELL zaměřuje na parametry vnitřního prostředí, které ovlivňují zdraví a pohodu uživatelů budovy.

Publikováno: 10. 1. 2020

Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.