CAPEXUS nově nabídne službu Workplace Consultancy, oddělení povede Apolena Weissová

Společnost CAPEXUS, která navrhuje a realizuje kancelářské a obchodní prostory, rozšiřuje své portfolio služeb. Nově vytvořené oddělení Workplace Consultancy povede Apolena Weissová, která přichází s dlouholetou zkušeností z nemovitostního trhu.

capexus-nový-člen-pozice-change-manager-workplace-consultant

Nová členka týmu

Apolena Weissová před nástupem do společnosti CAPEXUS působila ve firmě CBRE v oddělení Building Consultancy, mimo jiné na pozicích Change Manager a Workplace Consultant. Ing. Apolena Weissová je absolventkou oboru Budovy a prostředí na Fakultě  stavební Českého vysokého učení technického v Praze.

Workplace Consultancy vnímáme jako zcela novou linii společnosti. Poradenství dnes klienti poptávají a očekávají. Apolena Weissová nám ve své pozici Workplace Consultant pomůže zkombinovat důkladnou analýzu a plánování kvalitního pracovního prostředí. Spolu s našimi architekty bude navrhovat kanceláře tak, aby odpovídaly nejen současným požadavkům zaměstnanců našich klientů, ale zároveň i kopírovaly budoucí strategii a cíle dané firmy.
Daniel Matula, jednatel, CAPEXUS
Kancelář dnes zdaleka neznamená jen samotný fyzický prostor. Konzultanti pracovního prostředí a interiéroví designéři musí vytvářet funkční ekosystém, v němž se zaměstnanci budou cítit přirozeně a který splní i náročné požadavky. Naší ambicí je navrhovat takové prostředí, jež odpovídá hodnotám a vizím společnosti; interiér, ve kterém se harmonicky propojují tři části: technologie, lidé a samotné prostředí.
Apolena Weissová, Workplace Consultant, CAPEXUS

O společnosti

CAPEXUS je předním hráčem na trhu komerčních interiérů ve střední Evropě. Pro klienty využívající kancelářské a obchodní prostory zajišťuje komplexní design & build služby sledující poslední trendy na poli architektury, prostorového uspořádání a interiérového vybavení. Více než 80 profesionálů, kteří se specializují na architekturu, design, pracovní prostředí, stavební realizaci, technologii budov a dodávku interiérů na klíč, vytvořilo během 8 let na trhu nové pracovní prostředí pro více než 400 firem od velkých korporací po mladé dynamické startupy. Ročně CAPEXUS realizuje více než 130 000 m² prostor.

Publikováno: 17. 10. 2019

Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.