Michal Kolesár posiluje CAPEXUS. Ve slovenské pobočce nově vede obchod

Bratislavská kancelář společnosti CAPEXUS, která navrhuje a realizuje kancelářské a obchodní prostory pro největší firmy v zemi, posiluje svůj obchodní tým. Pozici obchodního ředitele obsazuje Michal Kolesár, jež dříve působil v CBRE a Tatra bance.

Hlavním úkolem nově vytvořené pozice Director bude péče o současné klienty na Slovensku, vyhledávání nových obchodních příležitostí
a kontinuální nastavování obchodní strategie.

Už nyní je CAPEXUS vnímaný jako zkušený a spolehlivý partner. Mým cílem je ve spolupráci s celým týmem ještě více posílit pozici na trhu a přiblížit se postavení české pobočky, samozřejmě s přihlédnutím k velikosti trhu. Po šesti letech v CBRE jsem chtěl využít možnosti posunout se vpřed a rozhodl jsem se tak přijmout nabídku společnosti CAPEXUS, se kterou jsme úspěšně spolupracovali už dříve. Vždy jsem CAPEXUS vnímal jako vysoce profesionální společnost a o to bylo moje rozhodování jednodušší.
Michal Kolesár, obchodní ředitel slovenské pobočky CAPEXUS
Pohodlná křesílka jsou vhodná pro relaxaci ve firmě FINGO

Kariéra

Kolesár (37) do společnosti CAPEXUS přichází po dlouholeté zkušenosti ze CBRE, kde se z konzultanta postupně vypracoval až k pozici Associate Director. V CBRE se Kolesár věnoval zastupování pronajímatelů i nájemců. Na starost měl mimo jiné pronájem několika moderních bratislavských administrativních budov, na straně nájemců pak zastupoval několik mezinárodních firem
a specializoval se také na veřejnou správu. 

Na slovenském kancelářském trhu stále vidíme velký potenciál pro růst. Více než kdy dříve chceme být nájemcům partnerem a pomáhat jim v budování zdravého pracoviště splňujícího zvýšené požadavky na hygienu i reflektujícího změnu způsobu práce.
Daniel Matula, jednatel společnosti CAPEXUS
Designová recepce v korporátních barvách firmy FINGO

Projekty

V minulosti CAPEXUS realizoval kanceláře a další prostory pro významné firmy jako Fingo, ING, myhive, Philip Morris, Regus nebo Wolf Theiss.

Od příchodu Michala Kolesára si slibujeme ještě bližší vztah s našimi klienty, zkvalitnění služeb a jejich rozšíření, včetně workplace consultancy. Rádi bychom se také více soustředili na design & build projekty, kdy pro firmy zajišťujeme vše od návrhu po realizaci, a celý proces je tak rychlejší a efektivnější.
Barbora Bowers, t. č. ředitelka slovenské pobočky CAPEXUS

Autor: Petr Bořuta, Zuzana Šoltysová 

Publikováno: 18. 5. 2020

Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.