PASSERINVEST

Locality

BB Centrum FILADELFIE

Client

PASSERINVEST GROUP

Area

1 100 sqm

Realization

9/2018

CAPEXUS renovated and expanded the offices of Passerinvest Group, a leading Czech developer and investment firm. Located on the 17th floor of the BB Centre's iconic Filadelfie building, the office impresses with its unique views of Prague, playful acoustic panels by SilentLab, and a massive custom-built reception desk.

Modern relaxation zone with split space for greater privacy in Passerinvest.

Reconstruction

The revitalization took place while the office was in full use, meaning the task of our project manager was to plan the work in such detail that Passerinvest's employees and clients would not be disturbed.

Soundproofed telephone booths for greater open space privacy at Passerinvest.

Privacy 

The reconstructed office has provided a comfortable working environment for employees. CAPEXUS installed soundproofed telephone booths, and built rooms for informal meetings, a kitchen and a relaxation zone.  

A kitchen for employees with a modern interior and acoustic panels at Passerinvest.

Acoustics

In the kitchen, architect Tereza Kondělková designed colourful acoustic panels to decrease reverberation times, thus reducing noise.

The minimalist meeting room at Passerinvest uses new multifunctional technology to work with.

Latest technology

Tablets were installed in the meeting rooms that allow lighting, temperature and projection technology to be controlled through an application.

The meeting room in the glass room creates a great atmosphere while working at Passerinvest.

Excellent connection

Through the intercom it is possible to communicate with the reception and the reservation system for internal and external meetings, which is fully synched with the employees' calendars.

Minimalist reception made of natural stone at Passerinvest.

Representative look

Emphasis was placed on the prestigious reception area, dominated by a massive custom-built reception desk made of natural stone chosen by the investor. The walls are lined with lacobel glass on which images are projected. The space is complemented by atypical lighting that provides plenty of illumination directed at the workspaces of each receptionist. 


Photographer: Ondřej Bouška (Adam Costey photography)

Do you like the reference? Share it.

Other references

Infor

Infor

Seznam.cz

Seznam.cz

GROHE

GROHE

Want to sit in an office that looks like this?

Write to us with your requests and wishes. We will create your dream interior.