PASSERINVEST

Lokalita

BB Centrum FILADELFIE

Klient

PASSERINVEST GROUP

Plocha

1 100 m²

Realizace

9/2018

CAPEXUS zrekonstruoval a rozšířil kancelářské prostory Passerinvest Group, přední české developerské a investiční společnosti. V prostoru v 17. patře ikonické budovy Filadelfie v rámci BB Centra zaujme unikátní výhled na celou Prahu, hravé akustické panely od SilentLab a masivní recepce na míru.

Moderní relaxační zóna s rozděleným prostorem pro větší soukromí ve firmě Passerinvest.

Za plného provozu

Revitalizace kanceláří probíhala za plného provozu, důležitým úkolem našeho projektového manažera tak bylo plánování prací do detailu, aby nebyl ohrožen komfort zaměstnanců a klientů společnosti Passerinvest.  

Odhlučněné telefonní budky pro větší soukromí v open space prostorech ve společnosti Passerinvest.

Soukromí díky členěnému prostoru

Rekonstrukce kanceláří zajistila zaměstnancům příjemné pracovní prostředí: CAPEXUS nainstaloval odhlučněné telefonní budky, vybudoval prostory pro neformální schůzky, kuchyňku i odpočinkovou zónu

Kuchyňka pro zaměstnance s moderním interiérem a akustickými panely ve firmě Passerinvest.

Akustika

V kuchyňce pak architektka Tereza Kondělková navrhla pestrobarevné akustické panely pro snížení doby dozvuku, čímž dochází ke snížení hlučnosti.

Minimalistická zasedací místnost ve společnosti Passerinvest využívá k práci nové multifunkční technologie.

Nejnovější technologie

Do zasedacích místností byly nainstalovány tablety, přes které lze prostřednictvím aplikace ovládat osvětlení v místnosti, teplotu vzduchu a projekční techniku. 

Meetingový prostor v prosklené místnosti navozuje skvělou atmosféru při práci ve společnosti Passerinvest.

Výborné spojení

Přes interkom je možné komunikovat s recepcí a rezervační systém pro interní i externí schůzky plně spolupracuje i s kalendáři pracovníků.

Minimalistická recepce z přírodního kamene ve společnosti Passerinvest.

Reprezentativní vzhled

Důraz byl kladen na reprezentativní prostor recepce, kterému dominuje masivní pult vyrobený na míru z přírodního kamene dle výběru investora, stěny jsou obloženy lacobelem, na kterou je pouštěna projekce. Prostor doplňuje atypické osvětlení, které zajišťuje dostatek světla nasměrovaného na jednotlivá pracoviště recepčních. 


Autor fotografií: Ondřej Bouška (Adam Costey photography)

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Další z našich referencí

BB CENTROOM

BB CENTROOM

Infor

Infor

Seznam.cz

Seznam.cz

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.