PASSERINVEST

Lokalita

BB Centrum FILADELFIE

Klient

PASSERINVEST GROUP

Plocha

1  100 m²

Realizácia

9/2018

CAPEXUS zrekonštruoval a rozšíril priestory Passerinvest Group, poprednej českej developerskej a investičnej spoločnosti. V priestoroch na 17. poschodí ikonickej budovy Filadelfie v rámci BB Centra zaujme unikátny výhľad na celú Prahu, hravé akustické panely od SilentLab a masívna recepcia na mieru.

Moderná relaxačná zóna s rozdeleným priestorom pre väčšie súkromie vo firme Passerinvest.

Za plnej prevádzky

Revitalizácia kancelárií prebiehala za plnej prevádzky, dôležitou úlohou nášho projektového manažéra tak bolo plánovanie prácou do detailu, aby nebol ohrozený komfort zamestnancov a klientov spoločnosti Passerinvest.

Odhlučnené telefónne búdky pre väčšie súkromie v open space priestoroch v spoločnosti Passerinvest.

Súkromie vďaka členenému priestoru

Rekonštrukcia kancelárií zaistila zamestnancom príjemné pracovné prostredie: CAPEXUS nainštaloval odhlučnené telefónne búdky, vybudoval priestory pre neformálne schôdzky, kuchynku aj oddychovú zónu. 

Kuchynka pre zamestnancov s moderným interiérom a akustickými panely vo firme Passerinvest.

Akustika

V kuchynke architektka Tereza Kondělková navrhla pestrofarebné akustické panely pre zníženie doby dozvuku, čím dochádza k zníženiu hlučnosti. 

Minimalistická zasadacia miestnosť v spoločnosti Passerinvest využíva k práci nové multifunkčné technológie.

Najnovšie technológie

Do zasadacích miestností boli nainštalované tablety, cez ktoré sa dá prostredníctvom aplikácie ovládať osvetlenie v miestnosti, teplota vzduchu a projekčná technika.

Meetingový priestor v presklenej miestnosti navodzuje skvelú atmosféru pri práci v spoločnosti Passerinvest.

Výborné spojenie

Cez interkom je možné komunikovať s recepciou a rezervačným systémom pre interné a externé schôdzky. Plne spolupracuje aj s kalendármi pracovníkov.

Minimalistická recepcie z prírodného kameňa v spoločnosti Passerinvest.

Reprezentatívny vzhľad

Dôraz  sa kládol na reprezentatívny priestor recepcie, ktorému dominuje masívny pult vyrobený na mieru z prírodného kameňa podľa výberu investora. Steny sú obložené lacobelom na ktorý je púšťaná projekcia. Priestor doplňuje atypické osvetlenie, ktoré zaisťuje dostatok svetla, nasmerovaného na jednotlivé pracoviská recepčných.


Autor fotografií: Adam Costey photography

Páči sa vám referencia? Zdieľajte ju.

Ďalšie z našich referencií

Farmaceutická spoločnosť

Farmaceutická spoločnosť

Infor

Infor

Seznam.cz

Seznam.cz

Chcete sedieť v podobných kanceláriách?

Napíšte nám vaše požiadavky a priania. Vytvoríme pre vás interiér na mieru.