Oregon House received a modern canteen for more than 200 people

Locality

Prague 5, Řevnická 170

Client

BHS Oregon House

Area

850 sqm

Realization

11/2019

How can a building's ground floor be transformed into a modern and above all functional canteen for more than 200 people? The Oregon House office building, which is now designed to give tenants and their clients an even more pleasant place to work, provides a clear answer. The creation of the canteen was another logical step towards improving the service level of the building.

Long wooden benches made to measure for more comfort in the Canteen at BHS Oregon House

An implementation full of challenges

The design of the modern new canteen itself comes from the workshop of the Pěkný Design company. 
The CAPEXUS team was tasked with implementing everything in less than four months, while the Oregon House remained in full operation. However, the road 
to a comfortable canteen environment where tenants can enjoy a good lunch from Office Food led through many interesting obstacles.

The canteen at BHS Oregon House offers several seating options

All on time

One of them was installing a complete ventilation solution, including the removal of undesirable odours.
The environment in the canteen is perfectly ventilated and offers guests only the pleasant smell of food with plenty of clean air. The client wished to complete
the project before Christmas
, which required perfect coordination among all the parties involved. Nevertheless, the work on the implementation was completed on time, including the delivery of atypical custom-made furniture such as benches, strikingly designed seats and shelves
for trays.

Modern Canteen at BHS Oregon House with counters on tables for more privacy at lunch

Love goes through the stomach

The canteen clearly proves that when it comes to food, the environment in which you want to consume it also plays a role. Everything is very functional and well thought out, and despite being able to pack in a crowd, the space is sufficiently airy and allows for private conversations during meals. The many seating options include dining tables of various sizes and smaller tables suitable for
a quick cup of coffee. The modern look of the canteen
is enhanced by the selection of wire LED chandeliers and the custom-made wooden paintings on the walls with cutlery themes.

The tables with blue chairs are suitable for enjoying a cup of coffee at BHS Oregon House

Multifunctional space

The client is very satisfied with the results and with the tenants' positive response. From the very first day, the canteen has become a place not only where people like to take their lunchbreak but also hold business meetings and discussions.

Information about the object: Oregon House

Administrativní budova Oregon House v Praze na Zličíně uspokojí i velmi náročné klienty. Její strategická poloha tkví nejen  
v dosahu mezinárodního letiště, ale současně i centra Prahy. Stanice metra se nachází v bezprostředním sousedství objektu. Zličín je dlouhodobě rozvíjející se lokalitou s rostoucí popularitou. Jednoduchá silueta budovy a její minimalistický design dokáže upoutat pozornost již z dálky.


author of photographs Petr Andrlík

Do you like the reference? Share it.

Other references

Infor

Infor

Seznam.cz

Seznam.cz

GROHE

GROHE

Want to sit in an office that looks like this?

Write to us with your requests and wishes. We will create your dream interior.