Podpořte s námi talentované děti z rodin samoživitelů

Stejně jako minulý rok se CAPEXUS letos rozhodl podpořit spolek Pomoc od Srdce, který organizuje příměstské tábory pro talentované děti z rodin samoživitelů. Podívejte se, jak můžete přispět společně s námi.

Pro radostné zážitky
a poznávání

V létě organizuje spolek Pomoc od Srdce čtyři turnusy příměstských táborů. Bohužel některé děti na podobných táborech ještě nikdy nebyly, protože si to jejich rodiče nemohou dovolit. Často jsou na jejich výchovu a veškeré náklady zcela sami.

I malý příspěvek může pomoci

Díky sponzorským darům a příspěvkům se podařilo snížit cenu za účast na 2 700 Kč včetně jídla a pomůcek, avšak řada maminek nedokáže zaplatit ani tuto částku.

Svým příspěvkem v libovolné výši umožníte talentovaným dětem zažít krásné léto, setkat se s umělci, být kreativní a něco nového se naučit. Z výrobků, které děti během táborů vytvoří, uspořádá spolek posléze výstavu. Vy tak uvidíte, jak váš příspěvek pomohl a kolik radosti udělal.

Jak pomůžete?

Táboru by se chtělo zúčastnit ještě 12 dětí. Libovolnou finanční částku můžete zaslat na transparentní účet spolku Pomoc od Srdce, VS 999, poznámka tábor. Pokud se podaří vybrat více, peníze využije spolek na podporu aktivit nemocných dětí v klubu Klíček a otevře ještě jeden turnus.

Díla od dětí


Autor fotografií: Pomoc od Srdce

Publikováno 13. 6. 2022 

Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.