CAPEXUS daruje k Vánocům pomoc potřebným

Další rok života v pandemii nám ukázal, jak důležité je rodinné zázemí, podpora od přátel, ale i dobré vztahy v pracovním prostředí. Všichni už se jistě těšíme až zasedneme k vánočně prostřenému stolu a rozbalíme si dárky u stromečku. Některé lidi ale může před Vánoci trápit finanční nejistota, nemoc nebo pocit samoty.

V letošním roce jsme se opět rozhodli pomoct a přinést trochu radosti tam, kde to má největší smysl. Zamyslete se spolu s námi, jak může každý z nás o Vánocích nabídnout pomocnou ruku. Ať už vybrané dobročinné organizaci, kamarádovi v nouzi nebo třeba starším sousedům.

Tyto Vánoce daruje CAPEXUS celkem 150 000 Kč

Dar bude věnován těmto organizacím:

Pomoc od Srdce - 80 000 Kč 

Nadace Divoké husy - 35 000 Kč

Dům seniorů Michle - 35 000 Kč  

Projekty můžete podpořit i sami za sebe

Pokud chcete podpořit projekt i nad rámec daru společnosti CAPEXUS, můžete zaslat svůj dar těmto organizacím pomocí bankovního převodu.

Sbírka potravin pro samoživitele a seniory v nouzi

Pomoc od Srdce

Spolek Pomoc od Srdce pomáhá rodičům samoživitelům a starším lidem v nouzi. Nakupují a shánějí potraviny od sponzorů, aby je pak mohli odeslat tam, kde pomohou nejvíce. Pro rodiče s dětmi pořádá spolek i různé akce, naučné procházky, malování a společné tvoření. Rodiny tak tráví aktivní čas spolu. Pravidelně pořádají také sbírky s oblečením a hračkami. Peníze od nás poputují na opravu vyhořelé dílny a dodávky pro rozvoz potravin.

Číslo účtu na který můžete přispět 6023680309/0800.

Vánoční stromeček plný dětských přání

Stromeček plný dětských přání 

Nad rámec finanční pomoci se tým CAPEXUS rozhodl zapojit do dobročinné akce Vánoční kouzlo, kterou organizuje spolek Pomoc od Srdce. Jedná se o pomoc pro onkologicky a jinak vážně nemocné samoživitele a samoživitelky v nouzi. Každý zaměstnanec si mohl vybrat náhodný dopis na vánočním stromečku a splnit jedno dětské přání. Zástupci spolku Pomoc od Srdce dárky včas předají rodinám před Štědrým dnem.

Dobrovolník z neziskové organizace podporující seniory

Nadace Divoké husy

Jediná česká nezisková organizace pomáhající již přes 20 let těm, kteří chtějí sami aktivně pomáhat. Divoké husy motivují kreativní lidi, šíří filantropii a podporují sounáležitost lidí v rámci regionu! Nejčastěji pomáhají organizacím, které podporují děti, dospělé či seniory se znevýhodněním nebo postižením.

Číslo účtu na který můžete přispět 27000000/0100, variabilní symbol: 333333

Dům seniorů Michle

Domov pro seniory v Michli je dům s příjemnou rodinnou atmosférou, ve kterém je poskytována všestranná péče na vysoké úrovni s osobním přístupem zaměřeným na konkrétní potřeby, zájmy či přání seniorů. Posláním domu je zachovat soběstačnost seniorů a podporovat jejich důstojný život.

Číslo účtu na který můžete přispět 000000-4791378349/0800, variabilní symbol: 222222

Podívejte se dále jaké organizace jsme se rozhodli podpořit o Vánocích i na Slovensku a nahlédněte do našich dlouhodobých dobročinných aktivit.


Děkujeme za podporu projektů a přejeme vám s předstihem krásné Vánoce!


Autor fotografií: Unsplash

Publikováno: 29. 11. 2021  

Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.