Úprava kancelářské centrály společnosti Philip Morris

Lokalita

Charles Square Center

Klient

Philip Morris

Plocha

400 m²

Realizace

1/2O15

Společnost CAPEXUS byla v roce 2014 vybrána jako stavební partner pro několika etapovou rekonstrukci prostor v objektu Charles Square Center pro společnost Philip Morris CR a.s.

Bílá kuchyň se žlutými a šedými prvky v Charles Square Center společnosti Philip Morris. V popředí žlutý barový stůl se židlemi s kovovou konstrukcí a dřevěným sedátkem.

Navrhli jsme celý koncept kanceláří

Rekonstrukce má za cíl zvednout standard kancelářských prostor klienta a přizpůsobit prostory potřebám jednotlivých oddělení. 

Kancelářská centrála Phillip Morris má interiér laděný do žluto-šedo-bílé barvy. Bílou kuchyň doplňují šedé části podlahy a přepážka, žlutá zeď a stůl prostor rozjasňují.
Prostor Charles Square Center je vyplněn bílými jídelními stoly a dřevěnými židlemi s kovovou konstrukcí.

Rekonstrukce za provozu

Zvláštností projektu byla realizace stavebních prací při plném provozu klienta. CAPEXUS se musel přizpůsobit pracovní době, provozním omezením budovy i dalším výzvám. Navíc je klient alokován do několika podlaží, což stěžuje logistiku materiálu a klade vyšší nároky na pohyb osob.

V kancelářském komplexu Philip Morris je nová bílá kuchyň s tmavě šedou pracovní deskou. Žlutá stěna za linkou kuchyni rozjasňuje.

Realizace kuchyně

Součástí rekonstrukce byl návrh a realizace nových kuchyní, zasedacích místností, rekonstrukce a změna dispozice několika kanceláří, architektonický návrh a dodávka nových interiérových prvků.

Páči sa vám referencia? Zdieľajte ju.

Ďalšie z našich referencií

Farmaceutická spoločnosť

Farmaceutická spoločnosť

Infor

Infor

Seznam.cz

Seznam.cz

Chcete sedieť v podobných kanceláriách?

Napíšte nám vaše požiadavky a priania. Vytvoríme pre vás interiér na mieru.