Kanceláře na míru pro Tabellu

Lokalita

The Square, Praha 4

Klient

Tabella

Plocha

1 300 m²

Realizace

1/2O17

Mimořádně nápaditá je naše realizace kancelářského komplexu pro společnost Tabella. Výměra
1 300 m² kancelářské plochy ve dvou podlažích zahrnuje nejen prostory pro práci ale i pro volnočasové aktivity. Nejzajímavější částí je relaxační zóna s horolezeckou stěnou a stolním fotbalem.

Prostor před kuchyňkou je doplněn o čalouněná křesílka v béžové a červené barvě. Stěna je polepena velkoformátovou tapetou s piktogramy, na podlaze střídají šedé kobercové čtverce červené kobercové trojúhelníky.

Barevné propojení

CAPEXUS realizoval kompletní zakázku od architektonického návrhu, po veškeré stavební práce i finální zařízení kancelářským nábytkem. Architektura prostoru zahrnovala recepci, kuchyň, několik individuálních kanceláří, meeting room, manažerskou kancelář a prostory call centra s relaxační místností. Prostory jsou propojeny motivem loga společnosti v korporátní barvě.

Jednotlivé pracovní pozice v call centru jsou odděleny akustickými panely v korporátní červené barvě.

Akustika v call centru

Prostor je uveden designovou recepcí se zajímavým recepčním pultem a originálně ztvárněným logem společnosti. Call centrum je vytvořeno v open space prostoru, kde jsou nainstalovány akustické paravány společnosti SilentLab v korporátních barvách. Nábytek je od španělského výrobce ACTIU v sérii Longo v akáciovém dekoru s židlemi Cron.

Zasedací místnosti jsou odděleny skleněnými příčkami s polepem obsahujícím motiv loga. Motiv loga a korporátní barvy se opakují také na kobercích

Logo na polepech i koberci

V meeting roomu byly použity židle Urban, v manažerské kanceláři pak vyšší řada série Longo, doplněna židlemi z řady Cron, tentokrát v kožence. Soft sezení je od dodavatele SoftLine – pohovka Opera. Prostory dělí skleněné příčky VERTI s nápaditým polepem. Motiv loga společnosti přechází také do podlah, které jsou pokryty koberci VOXFLOR z řad SanSiro a Goth.

V relaxační zóně je nainstalovaná horolezecká stěna, ping-pongový stůl a stolní fotbálek.

Odpočinek nebo sport?

Architekti firmy CAPEXUS, Jan Andrle a Monika Radová navrhli originální relaxační místnost s horolezeckou stěnou, stolním fotbálkem a ping-pongem, který ocení všichni zaměstnanci. Zaměstnanci zde mají také skříňky na osobní věci.

The Square

Budova s nebytovou plochou 17 593 m² poskytuje nájemníkům a jejím návštěvníkům moderní kanceláře nacházející se v jedné z nejatraktivnějších a nejdynamičtějších lokalit v Praze přímo u stanice metra “C” Budějovická. Strategická poloha nabízí vynikající viditelnost budovy, velmi dobrou dostupnost autem a vynikající přístup veřejné dopravy. Umístění také těží z dobře zavedené infrastruktury. Budova má výbornou viditelnost z dálnice D1. The Square je třinácti-podlažní budova s 214 parkovacími místy ve třech podzemních podlažích a 21 venkovními stáními.

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Další z našich referencí

BB CENTROOM

BB CENTROOM

Infor

Infor

Seznam.cz

Seznam.cz

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.