Custom made offices for Tabella

Locality

The Square, Praha 4

Client

Tabella

Area

1 300 m²

Realization

1/2O17

CAPEXUS completed an extraordinary realization of an office complex for the company Tabella. With 1 300 m² of office space in two separate floors, the offices include enough space for both work and leisure activities. The most interesting part of the project is the relaxation zone with a climbing wall and a football table.

The space in front of the kitchen is complete with beige and red upholstered chairs. On the wall is a large-format wallpaper with pictograms and on the floor is gray carpet squares alternating with red carpet triangles.

Colour connection

CAPEXUS realized the entire project, including the architectonical study, all the constructional work and final furnishing works. The Architecture includes the reception, kitchen, a few individual offices, a meeting room, manager’s office and call center offices with a relaxation room. The rooms are connected by a motive of the company’s logo in the corporate color.

Individual workplaces in a call center are separated by acoustic panels in corporate red color.

The acoustic in a call center

An interesting reception desk introduces you to the entrance, together with the company’s logo in an original motive with the corporate colors. The call center is created in an open space area with installed acoustic screens from the company SilentLab, also in the corporate colors. The furniture is from the Spanish company ACTIU in the Longo series, with acacia decor, and Cron chairs. 

The conference rooms are separated by glass partitions with a logo motif. The motif of the logo and corporate colors are also on carpets.

Logo at wallpapers and carpets

The meeting room has Urban chairs, the manager’s office has a higher class of Longo furniture, together with Cron chairs, this time in synthetic leather. The soft seeting is from SoftLine: the Opera sofa. The rooms are divided by VERTI glass partitions with bold wallpapers. The floors also share the motive of the company’s logo, created by VOXFLOR carpets from the lines SanSiro and Goth.

A climbing wall, ping-pong table and table football are installed in the relax zone.

Rest or sport?

The architect from CAPEXUS, Jan Andrle and Monika Radová designed an original relaxation room with a climbing wall and a football table and table tennis that is highly appreciated by the employees. The offices have lockers for employees to use.

The Square

The building with 17 593 square meters of commerce space offers its’ tenants modern offices in one of Prague’s most attractive and dynamic locations, directly at the Budějovická “C” line metro station. This strategic location offers great sight of the building, very good accessibility by car and great public transport options. The location also has great infrastructure. The building can be seen from the D1 highway. The Square is a thirteen story building with 214 parking spaces is three underground levels and 21 parking spaces on an outside parking lot.

Do you like the reference? Share it.

Other references

Infor

Infor

Seznam.cz

Seznam.cz

GROHE

GROHE

Want to sit in an office that looks like this?

Write to us with your requests and wishes. We will create your dream interior.