Nový showroom a recepce na Charles Square Center, Praha 2

Lokalita

Praha 2 - Karlovo náměstí

Klient

Ernst&Young

Plocha

7 000 m²

Realizace

7/2O14

Capexus se ve spolupráci s německým architektonickým studiem Vanderlicht podílel na přípravách a realizaci nového showroomu a dále na revitalizaci vstupních recepcí na budově Charles Square Center na Karlově náměstí, Praha 2.

Revitalizace vstupní recepce v Charles Square Center, zelená sedací souprava pro zákazníky, bílá recepce s logem v pozadí.

Zeleň do kanceláří

Showroom (nebo přesněji showfloor) patří k největším takto využitým plochám v Praze a také k nejzajímavějším. Je to zcela jiné pojetí ukázky volných prostor k pronájmu, které v tomto případě také připravil CAPEXUS v rámci zakázky uvedení do původního stavu prostor Ernst and Young a Weinhold Legal (v celkovém rozsahu 7000 m2). Jeho hlavním smyslem je prezentace nového konceptu celé budovy, jehož heslem je „práce jako procházka parkem“. 

Tento koncept se snaží přenést zeleň a uvolněnou náladu z blízkého parku přímo do kanceláří. Vanderlicht se snažil výsledku docílit skloubením použití přírodních materiálů se vzdušností celé prosklené budovy a instalací příjemných interaktivních prvků do prostor showroomu.

Showroom Ernst and Young působí uvolněně, je zde barevnásedací souprava, velkáá světla a rostliny..

Uvolněná atmosféra

Ve stejném duchu se nese i povedená úprava vstupních prostor recepcí, jež pojetím působí odlehčeně, vstřícně a uvolněná atmosféra láká návštěvníky k delšímu setrvání v prostorách budovy Charles Square Center.

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Další z našich referencí

BB CENTROOM

BB CENTROOM

Infor

Infor

Seznam.cz

Seznam.cz

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.