Unikátní recepci s mappingem najdete v budově Filadelfie

Lokalita

BB Centrum, Praha 4

Klient

PASSERINVEST GROUP

Plocha

460 m²

Realizace

07/2020 - 12/2020

Hlavní recepce a vstupní lobby administrativní výškové budovy Filadelfie prošlo výraznou proměnou, kterou jsme realizovali na základě architektonické studie ateliéru DAM architekti. Rekonstrukce přináší reprezentativní design, prosvětlení, nadčasové materiály, vyšší praktičnost a v neposlední řadě také unikátní mapping. Přinášíme vám představení redesignu a pečlivé práce týmu CAPEXUS.

Atypický recepční pult s lobby prostorem a s pohodlnými křesly

Otevření světlu,
lidem a obchodu

Rekonstrukce probíhala za plného provozu od července 2020 do konce roku 2020. Výraznou změnou je otevření hlavní recepce směrem k obchodní pasáži, úprava celého lobby a zkvalitnění relaxačních zón. Nový koncept vítá návštěvníky budovy s otevřenou náručí a vkusem, který dokáže zaujmout na první pohled. Velký podíl na tom mají použité materiály. Zastoupenou je dřevo, keramika, nerezová ocel či umělý kámen corian. Ten tvoří recepční pult.

Recepce z umělého kamene corianu s mappingem ukazujícím počasí

Stěny jako
projekční plocha

Kreativním prvkem je přítomnost projektorů. Projekční plochou se stala stěna za recepcí s velkoformátovým keramickým obkladem a prostor vchodu ve spodním patře. Promítány jsou nejen informace o počasí či aktuální čas, ale také ambientní designy. Ty mají jedinečnou schopnost zcela změnit atmosféru prostor a mohou být využity k řadě různých příležitostí. Dechberoucí mapping podtrhuje tvar stěn, kde je například v místě virtuálních hodin na stěně instalován plastický prvek. Výsledkem je dokonalý 3D efekt. Praktickou novinkou jsou i vstupní turnikety umožňující průchod více lidí najednou. 

Velkoplošné zelené stěny s živými rostlinami.

Lobby prostor s barevnými křesly v budově Filadalfie

Praktičtější pro nájemníky i veřejnost

Původní koncept lobby byl modernizován.
Nová realizace propojující lépe kanceláře a obchody přináší příjemnější zážitky z průchodu budovou pro nájemníky i širokou veřejnost. Jsme velmi rádi, že jsme se na projektu mohli podílet.

Pokud i vy toužíte po modernizaci prostor či kanceláří, ozvěte se nám. Postaráme se
o váš projekt od A do Z.


Autor fotografií: Filip Šlapal a Ondřej Hromádko

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Sledujte nás na sociálních sítích

Evoluce kancelářských prostor probíhá neustále, a proto jsme se podívali na decentralizovaný koncept Hub & Spoke, který získává čím dál větší popularitu. Objevte jeho vlastnosti, hlavní výhody i…

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.