Nová recepce v budově Explora Jupiter

Lokalita

Praha - Nové Butovice

Klient

Jupiter

Plocha

200 m²

Realizace

10/2O15

Dalším projektem, kterého se společnost CAPEXUS ujala, byla revitalizace hlavního vstupního prostoru a recepce budovy Explora Jupiter. Tato budova náležící k Explora Business Centru se nachází v samém centru Nových Butovic a nejen proto se stala sídlem řady nadnárodních firem.

Revitalizace hlavního vstupního prostoru dominuje bílou recepcí v budově Explora Business Centrum. Velká kulatá světla na stropě dodávají prostoru eleganci.

Mechová stěna

Naši architekti nejprve zpracovali studii, jejímž záměrem bylo zejména prosvětlení a oživení prostoru a jeho celková modernizace. Prostoru dominuje kombinace bílého skla a šedé betonové stěrky, které dodávají prostoru eleganci. Pro celkové oživení je použita zelená mechová stěna, která je tvořena stabilizovaným lišejníkem. 

Tento přírodní prvek tvoří také logo společnosti vložené do skleněné podsvícené stěny za recepčním pultem. Díky svému nadčasovému designu byl v recepci ponechán stávající recepční pult. Vstupní prostor je dále doplněn o nové moderní sezení a květinovou výzdobu. 
Prosvětlení a oživení prostoru zajišťují světla, velká okna a nadčasový design.

Atraktivita budovy

Projekt byl náročný zejména tím, že realizace probíhala při plném provozu budovy. Výsledkem je však spokojenost klienta a vytvoření prostoru, který zvyšuje atraktivitu celé budovy.

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Další z našich referencí

BB CENTROOM

BB CENTROOM

Infor

Infor

Seznam.cz

Seznam.cz

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.