New reception in Explora Jupiter building

Location

Praha - Nové Butovice

Client

Jupiter

Area

200 m²

Realization

10/2O15

Another project, which CAPEXUS has finished, is the revitalization of the main entrance and reception area of the building Explora Jupiter. The building belonging to the Explora Business Centre is located in the center of Nové Butovice and became the seat of several multinational companies.

Revitalization of the main entrance area and a white reception in the Explora Business Center building. Large round lights on the ceiling add elegance to space.

Natural Element

Our architects initially worked out a study whose aim was particularly revitalization of the area and its total modernization. Space is dominated by a combination of white glass and gray concrete leveling layers which give elegance to the space. For the overall revival is used mossy green wall, which is made up of stabilized lichen. This natural element also forms the company logo embedded in the backlit glass wall behind the reception desk. Thanks to its timeless design, existing reception desk was left in the reception. The entrance area is further complemented by a new, modern seating and flower arrangements.

The illumination and revival of the space is ensured by lights, large windows and timeless design.

Creation of the space

The project was challenging because the implementation took place in full operation hours of the building. The result, however, is customer satisfaction and creation of the space that enhances the attractiveness of the building.

Do you like the reference? Share it.

Other references

Infor

Infor

Seznam.cz

Seznam.cz

GROHE

GROHE

Want to sit in an office that looks like this?

Write to us with your requests and wishes. We will create your dream interior.