Prostory na míru v barvách podzimu

Lokalita

CBC I, Bratislava

Klient

Regus Business Centre Bratislava

Plocha

485 m²

Realizace

05/2019 - 06/2019

Společnost Regus disponuje největší sítí pracovních a coworkingových prostorů na světě. Jádrem činnosti klienta je vytváření plně funkčních a komfortních pracovních prostor, které jsou pak pronajímány po menších částech jednotlivým zákazníkům. Všechna centra Regus mají společnou designovou filozofii a je potřeba v nich vybudovat velké množství různorodých prvků od kanceláří přes kuchyňky
a recepce až po relax zóny.

Společný prostor pro setkávání zaměstnanců s atypickým interiérem ve firmě Regus

Cesta k jednotnému designu

CAPEXUS v Bratislavě spolupracoval již na několika projektech pro Regus (budovy Polus, Apollo 2, Suché Mýto), se kterými byl klient velmi spokojen. Proto jsme byli také osloveni pro přestavbu a rozšíření recepce centra
v budově CBC I spolu s přestavbou zasedacích místností
a výměnou podlahových krytin na chodbách.

Výsledkem prací muselo být sjednocení vzhledu centra do podoby specifikované klientem podle Design Guidelines (dokument s podrobně rozepsanými požadavky na design). Jednotlivá centra spojuje motiv ročních období, který zároveň každému samostatnému centru dodává unikátní identitu. V rámci tohoto projektu byla klientem zvolena barevná škála související s podzimem, která se promítla do všech rekonstruovaných prostor. Hlavní roli v barvách tedy hrají oranžová, zemité odstíny hnědé, červená či žlutá. 
Kancelářský prostor v podzimních barvách ve společnosti Regus

Atypický nábytek
a skvělé vychytávky 

Kromě stavebních prací jsme dodávali i nábytek včetně atypických produktů na základě avizovaných Design Guidelines klienta. Mimo jiné jsme se postarali o dodávku
a instalaci
volně stojících i vestavěných skříněk, konferenčních stolů a sezení, které bylo umístěno
do stěny. Dodali jsme také kuchyňku se skvělým překvapením. Nikdo nemusí dlouho čekat ve frontě na rychlovarnou konvici, protože zde mají zaměstnanci k dispozici speciální vodovodní baterii poskytující vroucí vodu přímo z kohoutku. 

Hladký průběh realizace bez narušení 

Harmonogram prací jsme museli nastavit tak, abychom co nejméně omezili klienta, protože přestavba probíhala za plného provozu centra. Podařilo se nám jakékoliv rušivé elementy omezit na minimum a zároveň jsme vše splnili na čas a v požadované kvalitě. Výsledkem je velmi sympatická a hlavně funkční realizace.

Zaujala vás tato realizace?

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Sledujte nás na sociálních sítích

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.