Kanceláře pro farmaceutickou společnost

Lokalita

Gemini

Klient

Farmaceutická spol.

Plocha

1 600 m²

Realizace

02/2019

Jednoduchost, truhlářské a akustické prvky na míru ve spojení s firemními barvami jsou základem nových kanceláří farmaceutické společnosti.

Firemní kuchyň s dřevěným nábytkem a akustickými prvky

Firemní kuchyňka

Kuchyňce vévodí bílá barva, která je doplněna kontrastní tmavě hnědou výmalbou u kuchyňské linky. Místnost
je vybavena převážně dřevěným nábytkem
 ozvláštňuje ji bílá děrovaná stěna z dřevěné překližky, kterou je obložena zbylá část zdi jídelního koutku. Zaměstnanci si mohou vybrat, zda budou stolovat ve větší skupině u velkého bílého stolu či u menších stolků připravených pro dvojice či trojice.

Relaxační zóna v minimalistickém stylu s dřevěnou dekorací

Odpočinková zóna

Naproti kuchyňce se nachází menší relax zóna s šedou akustickou sedačkou umístěnou před televizorem.
Na míru vyrobené dřevěné podhledy se zabudovanými světly společně s tmavším kobercem daný prostor opticky oddělují. V nice laděné do firemní tmavomodré barvy se nachází stůl s lavicovým posezením k rychlým poradám či pro větší soukromí při občerstvení.

Zasedací místnost s filmovými polepy na skle

,,Filmové" zasedačky

Jednotlivé zasedací místnosti nesou jména kultovních filmů – Pulp Fiction: historky z podsvětí, Krotitelé duchů (Ghostbusters) nebo Statečné srdce (Braveheart). Matný mléčný polep posetý drobným firemním vzorem zajišťuje dostatečné soukromí pro interní jednání i schůzky
s klienty.

Open space kancelář s akustickými paravány a ergonomickým interiérem

Sdílená kancelář

Open space sestává z bílých kancelářských stolů a šedých kancelářských židlí v klasickém provedení. Stolní paravány v tmavě modrém provedení oddělují pracovní místa naproti sobě sedících zaměstnanců, což přispívá k  akustické pohodě a zároveň může sloužit jako nástěnka pro umístění osobních předmětů.

Call room místnost pro odpočinek během pracovní doby

Call room

Call roomy, které byly jedním ze stěžejních požadavků klienta, slouží k dostatečnému klidu a soukromí při hovorech. Místo u stolu se hodí více k zapisování poznámek. Při oddechovějším hovoru se lze natáhnout na pohovku a přitáhnout si k sobě mobilní zásuvný stolek. Místnost rozjasňuje sytě žlutý koberec.

Naši spokojenost se společností CAPEXUS nejlépe vystihuje citát Johna C. Maxwella: ,,Velkých cílů je možné dosáhnout jedině, když se spojí mnoho lidi dohromady." Děkuji, spolupráce s vámi byla radostí. :)
Citace klienta
Úložné prostory v dřevěném provedení vyrobené na míru

Uzamykatelné skříňky

Úložné prostory pro zaměstnance vyřešila společnost CAPEXUS prostřednictvím elegantních uzamykatelných skříněk vyrobených na míru. Tento přírodní materiál v kombinaci s bílou navazuje na design kuchyňky.

Kancelářská open space místnost s akustickými paravány

Prostorová akustika

Dalším prvkem vyrobeným na zakázku jsou akustické panely, které snižují dobu dozvuku v otevřených prostorách open spacu a zároveň barevně zapadají do designového konceptu.


Autor fotografií: Petr Andrlík

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Další z našich referencí

BB CENTROOM

BB CENTROOM

Infor

Infor

Seznam.cz

Seznam.cz

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.