Kanceláře dýchající energií

Lokalita

Mostová 4, Bratislava

Klient

IPM

Plocha

600 m²

Realizace

10/2020 - 2/2021

Úžasný návrh architektů ze Studia Perspektiv, který se snoubí s dokonalou realizací společnosti CAPEXUS. Vstup do kancelářských prostor evokuje spíše návštěvu bytové jednotky. Luxus, harmonie barev a vyvážená energie celého interiéru. Přesně takové pocity zažijete v budově Savoy 4 na Mostové ulici v Bratislavě, kde sídlí společnost InfraPartners Management (IPM).

Elegantní lobby prostor s komfortním posezením

Navrhli jsme celý koncept kanceláří

IPM se zaměřuje na investice v odvětví InfraTech a je průsečíkem mezi infrastrukturou reálných aktiv a převratnými technologiemi, které se zaměřují zejména na boj proti změně klimatu. Společnost se snaží zajistit pozitivní ekonomický dopad pro všechny své klienty.

Inspirací pro samotný design byli lidé a jejich energie. Kanceláře IPM mají vytvářet kultivované a pohodlné zázemí. Studio Perspektiv tuto myšlenku dokonale vystihlo luxusním designovým návrhem, který jsme realizovali do posledního detailu na celkové ploše 600 m². 
Točité bílé schodiště v kancelářích IPM

Když schodiště
upoutá pozornost

Při vstupu do recepce nepřehlédnete pult, který designově ladí se schodištěm. Jednalo se o technickou i konstrukční výzvu, kterou bylo třeba zvládnout s ohledem na šetrné zacházení s jednotlivými konstrukčními díly. Ty byly spojeny a nabarveny přímo na místě a výsledný efekt skutečně mluví za vše.

Elegance a jednoduchost

Odpočinková zóna s designovým nábytkem a lustrem

Pozornost věnovaná detailům

Ve všech hlavních zónách byly položeny dřevěné parkety, které navozují pocit luxusu a extravagance zároveň. V zasedacích místnostech byly navrženy koberce pro zvýšení zvukové izolace. Původní betonové stěny bylo nutné ošetřit tak, aby se nenarušila jejich jedinečnost, ale zároveň se dosáhlo čistého a svěžího prostoru. Zaměřili jsme se také na aplikaci tapet nebo čalounění, které se nacházelo hned na několika místech.

Komfortní posezení v tmavém dekor

Posviťme si na osvětlení

V každé místnosti bylo navrženo atypické osvětlení, které dodává kanceláři pocit vznešenosti. Použita byla zavěšená lineární svítidla, bodová světla v baru i připínací svítidla, která vždy vyžadovala zvláštní přístup k instalaci.

Oslovil vás tento pracovní prostor? Svěřte se do rukou společnosti CAPEXUS. Naši odborníci přistupují ke každému projektu osobně, což umocňuje skutečný výsledek celé práce. Staňte se i vy hrdým majitelem moderních kancelářských prostor.


Autor fotografií: Studio Flusser

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Další z našich referencí

Pierre Fabre

Pierre Fabre

Global IT Services

Global IT Services

Mezinárodní společnost

Mezinárodní společnost

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.