Offices breathing energy

Locality

Mostová 4, Bratislava

Client

IPM

Area

600 sqm

Realization

10/2020 - 2/2021

An amazing design by architects from the Perspektiv Studio married to CAPEXUS's flawless implementation. The entrance to the office space evokes the feeling of walking into an apartment unit. Luxury, harmony of colour and balanced energy throughout the interior are what you will experience in the Savoy 4 building on Mostová Street in Bratislava, where InfraPartners Management (IPM) has its headquarters.

Elegant lobby area with comfortable seating

We designed the entire office concept

IPM focuses on investments in the InfraTech sector and is the intersection between real asset infrastructure and breakthrough technologies focused mainly on combating climate change. The company strives to ensure a positive economic impact for all its clients.

People and their energy were the inspiration for the design itself. IPM's offices should provide a cultured and comfortable backdrop. The Perspektiv Studio perfectly captured this idea with a luxurious design proposal, which we implemented to the last detail on a total area of 600 sqm.

Spiral white staircase in IPM offices

When the staircase attracts attention

Upon entering the reception area, you can't miss the reception desk, which matches the design of the staircase. It was a technical and design challenge that had to be tackled with regard to the sustainable handling of individual components. These were joined and painted on the spot and the resulting effect truly speaks for itself.

Elegance and simplicity

Relaxation area with designer furniture and chandelier

Attention to detail

Wooden parquet floors were laid in all the main zones, evoking a feeling of luxury and extravagance at the same time. Carpets were placed in the meeting rooms to increase sound insulation. The original concrete walls had to be treated in such a way that their uniqueness was preserved while also achieving a clean and fresh space. We also focused on the application of wallpaper and upholstery, which was used in several places.

Comfortable seating in dark decor

Spotlight on the lighting

Atypical lighting was designed for each room to give the office a sense of grandeur. Suspended linear luminaires, spotlights in the bar and pendant luminaires were used, which always required a special approach to installation.

Do you like this workspace? Put yourself in the hands of CAPEXUS. Our experts take a personal approach to each project, which amplifies the actual result of the whole work. Become the proud owner of a modern office space.


Author of the photos: Studio Flusser

Do you like the reference? Share it.

More of our references

Pierre Fabre

Pierre Fabre

International company

International company

Global IT Services

Global IT Services

Want to sit in an office that looks like this?

Write to us with your requests and wishes. We will create your dream interior.