Netradiční relaxační prostor pro ING

Lokalita

Bratislava Business Center V

Klient

ING 

Plocha

 m²

Realizace

4/2O17

Pro slovenskou pobočku mezinárodní banky ING jsme navrhli další kancelářské prostory, tentokrát v objektu Bratislava Business Center V, a s nezvykle provedeným relaxačním prostorem.

Relax zóna je vybavena žebřinami a šipkami, k posezení jsou zde zelené a oranžové taburety.

Žebřiny a šipky

V relaxačním prostoru si můžou pracovníci ING oddechnout při šipkách, protáhnout se na žebřině nebo si zaházet na basketbalový minikoš.

Vyvýšené pódium v relax zóně, vhodné např. pro neformální setkání, je vyrobeno z překližky a doplněno o barevné čalouněné podsedáky.

Neformální prostředí

V druhé části relaxačního prostoru je vyvýšené pódium, kde můžou týmy pořádat své porady v neformálním prostředí.

V takovýchto neformálních prostorách se také snáze potkají členové z různých týmů, kteří by normálně do styku nepřišli, a mnohdy takto vznikají i nové nápady.

V podobném relaxačním prostoru se dá i pracovat – obecně by zaměstnanci měli mít možnost pracovat na různých místech a v různých pozicích. Relaxační centrum s dostatkem míst k sezení a dostatkem zásuvek, jako je tomu u ING, je pak dokonale multifunkční.


Bratislava Business Center V

Bratislava Business Center V nabízí více než 30 000 m² kancelářské plochy ve třech vzájemně propojených blocích. V souladu s požadavky klientů je možné prostory efektivně členit na uzavřené či velkoplošné kanceláře. V přízemí budovy jsou na ploše 2.500 m² poskytovány služby pošty, banky, notáře, stravování pro zaměstnance, restaurací, bister a různých obchodů. V dvou podzemních podlažích jsou lokalizované skladové prostory a 620 parkovacích míst, dalších 80 míst je před budovou.

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Další z našich referencí

BB CENTROOM

BB CENTROOM

Infor

Infor

Seznam.cz

Seznam.cz

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.