HOCHTIEF

Lokalita

Soutěž

Klient

HOCHTIEF

Plocha

 1 600 m²

Realizace

10/2017

Náš soutěžní návrh pro stavební firmu HOCHTIEF je plný reminiscencí na stavebnictví, tedy oboru, ve kterém je tato společnost jako doma.

Soutěžní návrh klientské zóny pro firmu HOCHTIEF od firmy CAPEXUS

Pracovní prostředí

Klientské zóně dominuje kovová konstrukce se zavětrovacími táhly a dutiny betonových tvárnic tvoří originální police pro knihy. 

Návrh na betonovu recepci s dekorací mechové stěny pro firmu HOCHTIEF od firmy CAPEXUS

Přírodní prvky

Pohled na betonovou recepci, který je opět reminiscencí na obor klienta, změkčuje dekorace z mechu.

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Další z našich referencí

BB CENTROOM

BB CENTROOM

Infor

Infor

Seznam.cz

Seznam.cz

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.