Minimalistické kanceláře pro GROHE

Lokalita

East Building

Klient

GROHE

Plocha

400 m²

Realizace

6/2O18

Technologie, kvalita, design a udržitelnost. Tyto hodnoty společnosti GROHE, hrály důležitou roli při výstavbě nových kanceláří GROHE, předního světového výrobce sanitárního vybavení.

Recepce v dřevěném stylu s LED podsvícením ve společnosti GROHE

Zážitek z vody

Na zakázce jsme spolupracovali se studiem
Jakub Cigler Architekti, které vyvedlo kanceláře
v jednoduchém, vzdušném designu bez zbytečných přikrášlení. Firemní identita nesoucí se v duchu claimu slibujícího nekompromisní zážitek z vody – „Pure Freude an Wasser“ a symbolika čistoty z nových kancelářských prostor jen prýští. Dřevo ve spojení s neutrálními barvami (bílou, šedou a černou) působí luxusním dojmem a dodává prostorům punc kvality.

Detail na recepční pult a LED svítící logo firmy GROHE

Dřevo a neon

Po výstupu z výtahu uvítá návštěvníky hlavní logo společnosti s výše zmíněným claimem. Prosklené vstupní dveře odhalují příchozím pohled na lobby
a recepci. Z recepčního pultu vyvedeného v dřevě vybíhá jeho vyvýšená část s bílým lakováním, která z opačné strany slouží jako úložný prostor. Prostor doplňují zářivé neonové logo firmy a závěsná svítidla ve tvaru válcových tubusů.

Pro projekt rekonstrukce nových kanceláří jsme si v důkladném výběrovém řízení vybrali společnost CAPEXUS. Celý tento projekt jsem měla na starosti, a musím potvrdit, že náš výběr byl správný, a byli jsme velice spokojeni. Od tvorby rozpočtu, komunikace, dodržování termínů, řešení změn z naší strany I zdlouhavého procesu schvalování. CAPEXUS velice dobře reagoval na nastalé změny, či problémy, a dokázal i přesto dodržet termíny. Po předání stavby fungovalo i řešení vad a nedodělků, a vše bylo splněno dle dohody. Komunikace byla velmi nadstandardní, a naše představa o nových kancelářích se tak naplnila k naší plné spokojenosti. Můžeme tuto stavební firmu, zaměřující se na fit-outy, jen doporučit.
Irena Bůžková, HR & administration specialist
Zasedací místnost v černé barvě v kancelářích firmy GROHE

Variabilní zasedačky

Pro snadnou orientaci jsou konkrétní meeting roomy označeny polepy na skleněných příčkách. Zasedací místnosti disponují bílými posuvnými paravány, díky kterým lze snadno předělovat a spojovat prostor dle počtu lidí, kteří se schůzky účastní. V některých lze najít tematické polepy na stěnách související s  identitou firmy.

Pracovní kuchyňka s dřevěnými prvky a ostrůvkem v kancelářích firmy GROHE

Luxusní kuchyňka

Zajímavé luxusní kuchyňce opět vévodí dřevo ve spojení s černými a bílými prvky a designovými svítidly. Kuchyňská plocha je rozšířena o ostrůvek, který poslouží zaměstnancům při přípravě občerstvení či jako místo navíc u oběda.

Open space moderní kanceláře s akustickými panely ve firmě GROHE
Detail na pracovní kuchyň s dřevěnými prvky ve firmě GROHE

Soukromí v openspacu 

Openspace v šedobílém provedení oživují květiny a dřevěná podlaha. K pocitu soukromí zaměstnanců zde slouží šedé akustické paravány oddělující jednotlivá pracovní místa. K uložení kancelářských potřeb a dokumentů mohou zaměstnanci využít bílé vestavěné skříně v zadní části openspacu.

Produkty a mnohem víc

Ve výstavce produktů zakomponované v nice dřevěné vestavěné skříně lze najít nejen výrobky jako baterie a hlavice, ale rovněž aktuální katalogy a vzorníky uložené v šuplících hned pod nimi.

Open space kancelář s dekorací květin a vestavěných skříní ve firmě GROHE

Vlastní designovky

Koupelna a toalety jsou vybavené designovými produkty společnosti s technologickými vychytávkami,  návštěvník si tak jen těžko může splést zaměření firmy. Udržitelnost je jako poslední z hodnot firmy promítnuta prostřednictvím recyklace odpadu či zmíněných vymožeností, které zajistí nižší a šetrnější spotřebu vody.


Autor fotografií: Milan Mošna

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Další z našich referencí

BB CENTROOM

BB CENTROOM

Infor

Infor

Seznam.cz

Seznam.cz

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.