CAPEXUS dokončuje dosud největší zakázku v roce 2014

Lokalita

Praha, Karlovo náměstí

Klient

Ernst & Young

Plocha

7 000 m²

Realizace

3/2O14

Aktuálně úspěšně dokončujeme naši doposud největší zakázku – uvedení do původního stavu kancelářských prostor po společnosti Ernst & Young v budově Charles Square Center na Karlově náměstí v Praze o celkové rozloze 7 000 m2 rozdělených do tří podlaží.
Původní prostory byly rozčleněny na velké množství samostatných kanceláří oddělených vedle sádrokartonových i systémovými příčkami, které bylo zapotřebí kompletně demontovat a pečlivě uložit pro případ dalšího užití.

Největší zakázka v Charles Square Center pro Ernst & Young čítá novou recepci a do zelena laděnou sedací soupravu s bílým stolečkem.

Sjednocení

Cílovým stavem je kompletní open space v každém patře. Z toho důvodu bylo potřeba velice pečlivě sjednotit rastrování podhledů, které byly často přesušeny díky původnímu dispozičnímu řešení kanceláří a to ve všech směrech. Sjednocení zdvojených podlah.
Součinnost technologií (SHZ, EPS, VZT, elektroinstalace apod.). Hlučné práce se mohly provádět jen v nočních hodinách.

Zelená sedací souprava s bílým stolkem a kulaté lampy v Charles Squre Center na Karlovo náměstí.

Světlý openspace

Během realizace velice úzce spolupracujeme se správou budovy a nominovanými dodavateli a aktivně reagujeme na nově vzniklé požadavky a potřeby prostoru tak, abychom dodrželi termín předání práce v požadované kvalitě.

Výsledný stav budou tři patra světlého otevřeného open space, které budou připraveny pro nové nájemníky.

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Další z našich referencí

BB CENTROOM

BB CENTROOM

Infor

Infor

Seznam.cz

Seznam.cz

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.