Recepce CUBUS

Lokalita

Bratislava

Klient

CUBUS

Plocha

1 000 m²

Realizace

6/2O15

Společnost CAPEXUS dokončila realizaci prostor recepce budovy CUBUS, která se nachází v centrální části Bratislavy a poskytuje moderní kancelářské prostory s velmi dobrou dostupností a službami.

Bílá recepce CUBUS a dominantní černá lesklá stěna s logem. Strop recepce zvýrazňují spuštěné rampy s LED podsvícením.

Spuštěné rampy

Projekt recepce řešil úpravu celkového vstupního interiéru mimo podlah. Ústředním motivem celé recepce jsou spuštěné sádrokartonové rampy se zaoblenými rohy a LED podsvícením, které byly vyhotoveny ručně a přímo na místě, aby se dosáhlo maximální přesnosti a pravidelnosti poloměrů. 

Vstupní interiér budovy CUBUS charakterizuje šedá barva podlahy a dřevěný obklad u výtahů.

Betonový povrch

Pro celou recepci je charakteristická šedá barva v kombinaci s černým sklem a dřevěnými obklady, které byly taktéž vyrobeny na míru podle požadavků klienta.  Je to také první recepce na Slovensku, na které byly použity desky imitující betonový povrch. Dominantním prvkem recepce je pak světelný nápis CUBUS, který je umístěn na zadní stěně recepčního prostoru, a je tak jasně viditelný již od vstupních dveří

Líbí se vám reference? Sdílejte ji.

Další z našich referencí

BB CENTROOM

BB CENTROOM

Infor

Infor

Seznam.cz

Seznam.cz

Chcete sedět v podobných kancelářích?

Napište nám vaše požadavky a přání. Vytvoříme pro vás interiér na míru.