Účast na prestižním veletrhu ORGATEC v Kolíně nad Rýnem

Sledování nejmodernějších trendů a inovací na trhu komerčních fit-outů je pro společnost CAPEXUS jednou z klíčových činností.                V termínu 21. - 25. 10. 2014 se tým architektů společnosti CAPEXUS pod vedením Ing. arch. Kateřiny Štenclové zúčastnil veletrhu Orgatec, jednoho z největších evropských veletrhů zaměřeném na kancelářský nábytek, design a nejmodernější trendy související s pracovním prostředím kancelářských provozů. Návštěva veletrhu byla velmi obohacující a inspirativní s ohledem na stále se rozvíjející trh a požadavky klientů. Obchodní tým CAPEXUS reprezentovali Karel Konečný a Kateřina Matulová. Veletrh Orgatec se koná každé 2 roky. Posledního ročníku se zúčastnilo téměř 50 000 účastníků za přítomnosti 620 vystavovatelů ze 40 zemí světa.

Orgatec-Actiu-židle-spolupráce-designový-veletrh-CAPEXUS-kanceláře-designové kanceláře-CAPEXUS-CAPEXUS-kanceláře

Spolupráce

Klíčovým bodem veletrhu bylo oficiální stvrzení spolupráce se španělskou společností Actiu, jedničkou na poli kancelářského nábytku. CAPEXUS nově zastupuje společnost Actiu na trhu v České republice a na Slovensku, kde v nejbližších měsících plánuje otevření showroomu.

firma-Actiu-spolupráce-designový-veletrh-CAPEXUS-kanceláře-designové kanceláře-CAPEXUS-CAPEXUS-kanceláře

Úspěšná rodinná firma

Společnost Actiu  působící v 70 zemích světa na 5 kontinentech. Její historie sahá do roku 1968, kdy její zakladatel Vincente Berbegal založil malou dílnu vyrábějící zakázkový nábytek. V současné době společnost vyrábí širokou škálu kancelářského nábytku středního a vyššího segmentu. 


Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.