Teambuilding v Moravském krasu

Po projektově náročném startu na začátku roku 2017 jsme v podvečer 27. dubna vyjeli na teambuilding do Moravského krasu. Ubytováni jsme byli v obci Býkovice v hotelu U tří volů.

moravský-kras-teambuilding-CAPEXUS-tým-kanceláře-designové

Moravský kras

V pátek dopoledne vyrazila část týmu na cyklovýlet po blízkém okolí. Odpoledne jsme přijali výzvu propasti Macocha. Ti odvážnější a zároveň milovníci adrenalinu se s pomocí provazových žebříků a lan spustili přímo do jeskyní. Zbývající část skupiny se vydala na pěší prohlídku Macochy s následnou cestou lodičkou po podzemní řece Punvě za doprovodu vtipného průvodce. 

V podvečer došlo i na relax a odpočinek v místním wellness centru hotelu U tří volů. Večer pro nás v místě ubytování byla připravena ochutnávka 10 vín pod vedením Davida Pavlíčka ze společnosti Váš Sommelier. Jednalo se o speciální výběr vín vinařství, jejichž roční produkce není vyšší než 100 000 lahví. V závěrečný den akce část účastníků navštívila známé westernové městečko v Boskovicích a také kozí farmu. Více už dokreslí přiložená fotodokumentace.

moravský-kras-teambuilding-CAPEXUS-tým-kanceláře-designové

Teambuilding

Utužili jsme kolektiv a přivítali nové kolegy, kteří od začátku roku nastoupili nebo teprve nastoupí a posílí tým CAPEXU. Děkujeme nejen naší skvělé office managerce Žandě, která celou akci naplánovala a zajistila, ale také Danovi a Karlovi, kteří nám umožňují takto výjimečné akce pořádat.

Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.