Stáž? „Naučila jsem se mnohem víc, než jsem očekávala,“ prozrazuje Michelle

V rámci letního programu Architecture & Design organizace European Centre for Career Education obohatila náš architektonický tým Michelle Negron Herbas, velmi talentovaná architektka z Bolívie. Jak hodnotí měsíční stáž ve společnosti CAPEXUS, co jí tato zkušenost přinesla?

Detail na knížku

Objevování
nových přístupů

European Centre for Career Education má za cíl pomáhat překlenout propast mezi skutečnými životními zkušenostmi a akademickými znalostmi. Praxe se může napříč různými firmami a zeměmi značně lišit. Ostatně právě vyzkoušet na vlastní kůži, jak to funguje jinde, bylo
i motivací Michelle.

Tento typ programu jsem chtěla dlouho vyzkoušet. Ve své zemi mám vlastní ateliér interiérového designu MNespacios, proto nemohu zůstat déle, ale i tak to bylo zajímavé dobrodružství. Cítila jsem se součástí týmu. Chtěla jsem zjistit, jak projekty řídí větší společnost jako CAPEXUS. Zároveň jsem objevila nové způsoby práce v každodenních situacích.
Michelle Negron Herbas
Kolegové na poradě

Na druhém
konci světa

A jak samotná spolupráce probíhala? Michelle přiznává, že třebaže je extrovertní člověk, nebylo jednoduché přesunout se na druhý konec světa, kde nezná jazyk ani samotné místo. Jedním dechem však dodává, že celý kolektiv byl nesmírně laskavý bez ohledu na různé stupně znalosti angličtiny. Michelle se u nás stala skutečně aktivní součástí různých oddělení, protože sama ve svém studiu navrhuje a řeší realizace. V rámci oddělení architektury jí byl přidělen projekt lobby v budově Lyra.

Kolegyně a kolegové se mi během měsíce pokusili ukázat co nejvíce věcí a snažili se se mnou podělit o svůj způsob práce. Pracovali jsme jako tým, smáli jsme se, sdíleli jsme, mluvili jsme o svých kulturách. Cítila jsem se, že si rozumíme profesně i lidsky. Vedoucí architekti mě podporovali při různých prezentacích a starali se o to, abych věděla o projektu maximum už jen kvůli tomu, že v tomto případě je klientem samotný CAPEXUS. Velmi si vážím důvěry. Karel a Daniel jsou velmi vizionářští lidé.
Michelle Negron Herbas
Stážistka ve firmě CAPEXUS


Děkujeme!

Tímto chceme Michelle mnohokrát poděkovat. Její stáž pro nás byla skvělou zkušeností, ze které si odnášíme celou řadu poznatků a milých vzpomínek. Závěrem si neodpustíme otázku, zdali by stáž v naší společnosti doporučila i ostatním?

​​​​​​​Tato zkušenost mě naučila mnohem více, než jsem očekávala. Ve společnosti se potkává talent s nezaměnitelnými lidskými kvalitami. Měla jsem velké štěstí. Stáž doporučuji všem, ráda se vrátím. Mnohokrát děkuji celému týmu CAPEXUS.
Michelle Negron Herbas

Nabízíme různé možnosti stáží pro studenty i absolventy. Přidejte se k nám!


Autor fotografií: European Centre for Career Education

Publikováno: 23. 8. 2021 

Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.