Designový nábytek Shey a Badminton nominován v rámci i-NOVO Awards

4. – 19. 4. 2015 se v rámci otevření iSaloni konal přední mezinárodní designový festival v italském Miláně. ArchiExpo zde představil produkty nominované v různých kategoriích od designu, technologii po eko. Do užšího výběru i-NOVO Awards se dostaly také dvě Actiu novinky – Badminton a Shey.

 Badminton-křeslo-inovace-pohodlí-iNOVO-Awards-designové-kanceláře-CAPEXUS-Actiu-Actiu-kanceláře

Elegantní design

Badminton nominovaný v kategorii designu, si získal porotu díky svému sofistikovanému zpracování a propracovanosti. Křeslo vyzývá k relaxaci a meditaci nejenom v prostředí domova, ale díky svému elegantnímu designu je též vhodným doplňkem kancelářských prostor.

Shey-softseating-technologie-v-designu-moderní-sezení-iNOVO-Awards-designové-kanceláře-CAPEXUS-Actiu-Actiu-kanceláře

Technologické prvky

Shey, druhá novinka Actiu navržená týmem Ramos & Bassols, získala ocenění v rámci kategorie technologie. Klíčovými kritérii je zde umění využití technologického řešení, technologická inovace výrobního procesu popř. použití moderních materiálů pro zlepšení designu. Shey vytváří dojem skládačky a díky svému zpracování stimuluje k týmové spolupráci.

Ocenění I-NOVO Design Award se týká výtvorů, které vynikají mezi ostatními při zachování současných trendů. Produkty se vyznačují ohromujícím estetickým ztvárněním, snadností použití a ohledem na vnímané potřeby. Řada z nich vybízí k alternativnímu životnímu stylu.

Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.