CAPEXUS se stal jedním ze sponzorů charitativního turnaje pořádaného globální organizací realitních profesionálů RICS

Naše společnost se opět stala jedním ze sponzorů výročního charitativního softbalového turnaje organizovaného RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors).
softbal-CAPEXUS-RICS-pomáháme-JOUDRS-Organizace-Domov-Sedlec

5. ročník

Pátý ročník turnaje se konal 5. června v softbalovém klubu JOUDRS v Praze 8 Bohnicích a zúčastnilo se jej celkem šest týmů ze sektoru nemovitostí (Palmer Capital jako generální sponzor turnaje, Capexus + DTZ, CBRE, Cushman & Wakefield, JLL a Knight Frank).

softbal-CAPEXUS-RICS-pomáháme-JOUDRS-Organizace-Domov-Sedlec

Pomáháme

Výtěžek ze startovného je každoročně věnován některé z lokálních charitativních organizací. Tento rok byly peníze předány organizaci Domov Sedlec SPMP o.p.s., která poskytuje pomoc, prostor a podporu lidem s mentálními, případně kombinovanými poruchami v jejich vlastním rozvoji, osvojení teoretických znalostí a praktických dovedností.

Peníze budou použity na rekonstrukci Denního stacionáře a Chráněného bydlení. Denní stacionář je sociální vzdělávací program pro dospělé osoby s mentálním, případně kombinovaným postižením, který těmto lidem umožní žít normální život prostřednictvím osobní péče a asistence dennodenních povinností, jako jsou nakupování a příprava stravy, úklidové činnosti, doprava, sociální kontakt a také vzdělávací služby, jako je výuka klientů jak psát. Chráněné bydlení pomáhá lidem s mentálním, případně kombinovaným postižením a poskytuje ubytování se speciální asistencí a dává obyvatelům možnost osobního rozvoje.

Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.