CAPEXUS rozšiřuje svůj poradenský tým. Do firmy se navrací Lucie Malá na pozici workplace konzultantky

Do společnosti CAPEXUS, která se zabývá poradenstvím v oblasti pracovního prostředí a navrhuje i realizuje kancelářské a obchodní prostory, se po šesti letech navrací Lucie Malá.

Lucie Malá se v oboru komerčních nemovitostí pohybuje více než 8 let. Za tu dobu nasbírala bohaté zkušenosti z pestré škály oblastí, ať už jde o workplace poradenství, design kancelářských interiérů, rozvoj klientské báze, péče o klienty nebo projektový management a marketing. Pandemický rok ukázal nutnost skutečné transformace pracovního prostředí a výsledkem je větší poptávka po komplexním řešení prostor. Díky rozšíření týmu posilujeme naši pozici v poradenství pracovního prostředí.
Daniel Matula, jednatel společnosti CAPEXUS
Lucie Malá

Malá (34) do společnosti CAPEXUS přichází ze společnosti Colliers, kde se věnovala rozvoji obchodních příležitosti. Pro Lucii Malou jde o návrat, v letech 2013–2015 už ve firmě CAPEXUS působila v obchodním týmu, kdy pečovala o projekty klientů jako Allianz, Apiary nebo Wolf Theiss. Lucie Malá vystudovala s titulem Ing. arch. obor Architektura a urbanismus na Fakultě architektury Českého vysokého učení technického v Praze.

Po událostech posledního roku a půl kancelář už nikdy nebude jen prostor zajišťující místo pro práci, stále více bude fungovat jako platforma pro budování komunity a interiér se stane nástrojem komunikace a spolupráce. S pomocí workplace poradenství našim klientům pomáháme analyzovat a navrhnout uspořádání kanceláře tak, aby odpovídalo požadavkům zaměstnanců i strategie firmy.
Lucie Malá, workplace konzultantka společnosti CAPEXUS

Publikováno: 17. 6. 2021

Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.