CAPEXUS pomáhal beach volejbalem a získal bronz

CAPEXí tým se společně se zástupci ze společnosti FINEP zúčastnil charitativní akce JLL Czech Real Estate Charity Beach Volleyball Tournament 2019. Turnaj se konal ve středu 7. srpna a výtěžek z letošního ročníku podpoří nadační fond Slunce pro všechny.

tym-spolecnosti-capexus-charitativni-turnaj-beach-volejbal-zlute-lazne

Souboj na trhu nemovitostí

V areálu Žlutých lázní, kde se utkání odehrávalo, se sešly týmy celkem 29 firem z trhu nemovitostí. Tým CAPEXu tak soupeřil se zástupci společností Penta, Skanska, Tétris, Svoboda & Williams, PASSERINVEST GROUP, Goodman a mnoha dalších. Akce se kromě soutěžících měli možnost zúčastnit i ostatní kolegové, přátelé a rodina, kteří tak mohli napínavý zápas sledovat a podporovat svoje favority.

V rámci celého dne bylo připraveno občerstvení a doprovodný program v podobě paddle boardů či malování na obličej určeného dětským návštěvníkům.
Jsme opravdu potěšeni, že jsme se za CAPEXUS mohli zúčastnit a přispět nadačnímu fondu Slunce pro všechny. Za organizaci moc děkujeme společnosti JLL. Už teď se těšíme na další ročník
Immo Bellman, Business Development Director firmy CAPEXUS a kapitán týmu
tym-spolecnosti-capexus-ziskal-treti-misto-charitativni-turnaj-beach-volejbal-zlute-lazne

Bronzový úpěch 

CAPEXUS bral bronz, a vystoupal tak na bednu společně se společnostmi Savills a P3. Po udílení cen proběhlo taneční vystoupení kubánského páru společně s výukou základních kroků pro zájemce.

Hlavním účelem této akce bylo pomoci těm, kteří to potřebují.

Publikováno: 8. 8. 2019

Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.