CAPEXUS podporuje Nadaci Divoké husy

Co měsíc, to pomoc dvěma projektům. Co benefiční akce, to zdvojnásobený výtěžek. Nadace Divoké husy pomáhá ostatním dobročinným organizacím a my jsme se rozhodli na oplátku pomoci jim.

Projekt neziskové organizace Divoké husy

Podpořit a pomáhat

Nezisková organizace Divoké husy působí v ČR více než 20 let. Nadace podává pomocnou ruku těm, kteří chtějí sami aktivně pomáhat. Jak to funguje? Divoké husy vybírají každý měsíc dva až tři projekty přihlášených neziskových organizací a zdvojnásobí výtěžek, a to až do výše 60 000 Kč. Cílem nadace je podpořit sounáležitost komunit
a pomáhat především organizacím
zaměřeným na děti, dospělé či seniory se znevýhodněním či postižením. 

Běh pro hospic se stává tradiční a oblíbenou akcí v regionu, která nabízí kromě sportovního zážitku a společenského setkání i charitativní účel, který je pro většinu sportovců velkou motivací. Závodníci, jejich doprovod i organizátoři si akci chválí pro svoji jedinečnou a rodinnou atmosféru. Po skončení akce přišly děkovné příspěvky na facebookový profil Běhu pro hospic. Díky této akci se také šíří povědomí o činnosti Domácího hospice Nablízku, který doprovází umírající pacienty a jejich rodiny.
Andrea Hercíková, ředitelka Nadace Divoké husy
CAPEXUS ve spolupráci s Nadací Divoké husy podpořil ,,Běh pro hospic"

Běh, který pomáhá

CAPEXUS ve spolupráci s Nadací Divoké husy podpořil milovický „Běh pro hospic“ na podporu Domácího hospice NABLÍZKU. Celkový výtěžek z dobrovolného vstupného byl rekordní: 70 183 Kč. Z výtěžku hospic pořídí elektrické polohovací lůžko, lineární dávkovač a volně stojící hrazdy.

Publikováno: 17. 12. 2019

Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.