CAPEXUS ohlašuje změnu na pozici CFO, do firmy nastupuje Blanka Marešová

Na post finanční ředitelky společnosti CAPEXUS od září 2022 nastupuje Blanka Marešová, která nahrazuje Terezu Mádrovou. 

Těším se na příležitost být součástí silného týmu. Kromě zajištění standardních funkcí finančního oddělení je mou prioritou podpora společnosti v dalším rozvoji.
Blanka Marešová, CFO společnosti CAPEXUS
Tereza Mádrová a Blanka Marešová

Blanka má dlouholeté zkušenosti v oblasti financí. Po studiu Vysoké školy finanční a správní v Praze pracovala jak v oblasti podnikových strategií a manažerského poradenství, tak později několik let ve skupině ČEZ na pozici Senior Specialist Controlling.

Následně působila na různých seniorních pozicích ve farmaceutické společnosti Zentiva. Poslední 3 roky pracovala jako Finance Business Partner v Paříži ve farmaceutické společnosti SANOFI.

Na trhu s energiemi probíhají v současné době velké změny, které se budou promítat do provozu budov v nejbližších měsících a letech. Pro CAPEXUS je velká výzva společně se skupinou ČEZ ESCO tyto příležitosti využít a poskytnou klientům produkty, které budou lépe vyhovovat jejich akuálním požadavkům. Příchodem Blanky Marešové si slibujeme využití jejích znalostí a zkušeností z mezinárodních firem, které posunou dál růst a stabilitu naší společnosti do dalších let.
Daniel Matula, jednatel společnosti CAPEXUS
Blanka Marešová, nová CFO ve společnosti CAPEXUS

Cílem nové finanční ředitelky je pokračovat ve zvyšování kvality procesů ve finančním oddělení a controllingu. Blanka Marešová se také stává novou jednatelkou, kdy v radě jednatelů nahradí paní Evu Hýskovou-Hánovou.


Autor fotografií: Martina Prášková

Publikováno: 3. 10. 2022

Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.