CAPEXUS i tyto Vánoce podpoří dobré skutky

Vánoční období je tady a v souladu s naší tradicí jsme se rozhodli i letos přispět tam, kde se dějí dobré skutky nejen o Vánocích. Podporujeme totiž ty, kteří pomáhají druhým po celý rok. CAPEXUS letos přispěje celkovou sumou 150 000 Kč, která bude rovným dílem rozdělena mezi vybrané charitativní organizace.

CAPEXUS letos přispěje celkovou

sumou 150 000 Kč

Dar bude rovnoměrně rozdělen mezi vybrané charitativní organizace:

Centrum pohybové péče Pavla Koláře - Nadační fond

Pomoc od srdce

Divoké husy

Budeme velmi rádi, když se k podpoře letošních projektů přidáte
spolu s námi a podpoříte projekt i nad rámec našeho daru.

Rehabilitace

Centrum pohybové péče Pavla Koláře - Nadační fond

V roce 2020 byl založen nadační fond, aby podpořil léčebnou, výzkumnou a vzdělávací činnost Centra pohybové péče Pavla Koláře. Cílem tohoto fondu je poskytovat pomoc pacientům se sníženou pohyblivostí, aby se mohli vrátit do svého běžného života. Fond představuje cennou možnost podporovat vizi a přístupy Pavla Koláře, zvyšovat kvalitu fyzioterapie a souvisejících lékařských disciplín.

Stromeček s dárky

Pomoc od srdce

Nadace se specializuje na podporu onkologicky a jinak vážně nemocných samoživitelů a samoživitelek, jejich dětí, a také opuštěných seniorů. Jejím cílem je přinášet radost a pomoc těm, kteří to nejvíce potřebují, a to zejména během vánočního období. V našich kancelářích byl také umístěn vánoční stromek, na kterém byly umístěny dopisy Ježíškovi od dětí a seniorů. Do splnění vánočních přání se tak mohli zapojit i samotní zaměstnanci CAPEXu.

dětská a dospělá ruka

Divoké husy

Nadace Divoké Husy je česká nezisková organizace, která se zaměřuje na podporu těch, kteří aktivně pomáhají druhým. Hlavním posláním nadace je poskytovat podporu malým neziskovým organizacím po celé České republice tím, že zdvojnásobuje výtěžky z jejich benefičních akcí. Finanční prostředky nadace často směřují do stacionářů, chráněných dílen, hospiců, azylových domů nebo nízkoprahových klubů.

Mnohokrát děkujeme a přejeme veselé Vánoce plné lásky, štěstí a klidu.

Podívejte se, jaké organizace jsme podpořili minulé Vánoce a nahlédněte do našich dlouhodobých dobročinných projektů.


Autoři fotografií: Pixabay, Unsplash, Capexus

Publikováno: 19. 12. 2023  

Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.