Společnost ACTIU poprvé součástí výstavy nábytku v Miláně

Na výstavě Salone Ufficio, která se konala od 14. do 19. dubna v Miláně, se letos poprvé prezentovala také společnost ACTIU, která svou kreativitou a inovativností dokázala překvapit, jak jenom to šlo. Výstava věnovaná kancelářskému nábytku a doplňkům, tak byla vhodným průvodcem do světa pracovního prostředí v příštích dvou letech.

výstava-nábytku-Milán-Salone-Ufficio-designové-kanceláře-CAPEXUS-Actiu-Actiu-kanceláře

Designové prostředí

Stanoviště společnosti ACTIU zde navštívilo až 300 tisíc odborníků ze 160 zemí světa, kteří sem přijeli s cílem shlédnout a zhodnotit hlavní body, kterými se vyznačuje moderní, flexibilní a příjemné pracovní prostředí, zaměřené hlavně na lidi a jejich komfort.

designová-výstava-nábytku-Milán-Salone-Ufficio-designové-kanceláře-CAPEXUS-Actiu-Actiu-kanceláře

Soukromí

Stanoviště ACTIU, které bylo vytvořeno designovými studii Odosdesign a Cosin Studio, se pomocí tří odlišných prostředí – CREATE, TALK a RETHINK snažilo vytvořit co nejvíce privátních prostor v rámci openspace kanceláří s cílem dosáhnout rovnováhy mezi otevřeností a soukromím, která je tolik potřebná v tomto typu společných prostor.


 

designový-interiér-moderní-výstava-nábytku-Milán-Salone-Ufficio-designové-kanceláře-CAPEXUS-Actiu-Actiu-kanceláře

Work Loving Yourself

Profesionálové, kteří stanoviště ACTIU navštívili, ocenili především změnu pracovního prostředí, které až do nedávna bylo považováno za chladné, neosobní a nudné. S motem „Work Loving Yourself“ se tak ACTIU snaží inspirovat architekty i designery k tomu, aby se dostali uživatelům pracovního prostředí pod kůži a mohli tak vytvořit pracovní prostředí, ve kterém se budou cítit příjemně a pohodlně.


Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.