Restrooms for EUROVEA shopping center

Locality

EUROVEA, Bratislava

Client

EUROVEA

Area

250 m²

Realization

10/2O16

CAPEXUS realized new ecological restrooms for the EUROVEA shopping center. The restrooms were prepared according to the client's request to enhance comfort for all customer groups. On the first floor of the shopping center, visitors can now find four baby changing areas, including discreet zones for breastfeeding mothers and toilets designed for small children.

A corridor from the elevator lobby is ending by the bubble wall.

Bubbles, please...

The realization by CAPEXUS was based on the design of an external architecture firm. The restrooms are accessed through a hall, that opens to an elevator lobby and continues to the central point of the entrance area, which is a unique bubble wall.

Toilets with atypical triangular lighting and LED strips.

Lots of light

The ceiling uses multilevel lighting: atypical triangle features complemented with LED strips and spotlights, passing to linear wall lighting.

At ladies toilets are wash basins, stoneware flooring and large format tiling.

In a high shine

The lighting draws attention to the earthenware floor tiling and the gently structured wallpaper in the hall. The walls of the restrooms are covered with big format tiles combined with green glass sanitary dividing walls, making the space more pleasing.

The client was extremely satisfied with the results of the project and placed a new order for the complete reconstruction of three other restrooms in the EUROVEA shopping center.

EUROVEA, Bratislava

A completely revitalized district has grown where once there was an old industrial neighborhood in the center of Bratislava. It is called EUROVEA and is located on the banks of the Danube directly next to the historic old town of Bratislava. It combines extremely sophisticated offices and apartments, as well as, leisure and retail facilities. A part of EUROVEA is also a two-hectare park with a promenade located on the river bank. EUROVEA was designed to become a new commercial center and a focal point of bustling social life in Bratislava.

Do you like the reference? Share it.

Other references

Infor

Infor

Seznam.cz

Seznam.cz

GROHE

GROHE

Want to sit in an office that looks like this?

Write to us with your requests and wishes. We will create your dream interior.