Redesign of the Europeum building receptions

Location

Bratislava

Client

Europeum

Area

1 000 sqm

Realization

10/2O14

Except of several office interiors, CAPEXUS Slovakia managed to redesign two receptions in the administrative building Europeum.

The redesign reception in the Europeum office building has been fitted with hanging design lights and a navigation system on the walls.

Designed lights

Europeum is located in the city center of Bratislava, close to presidential palace. It is a seat of prestigious tenants as Colliers, ČSOB, Oriflame and others.

Template for reconstruction was the design of architect inspired by modern trend – combination of neutral color pallet from white to chocolate brown. Dominant feature of the space are suspended designed lights. Navigation system painted on the walls or new wood paneling behind the reception desk are also attracting attention of the visitors.

Despite of the fact that reconstruction was performed without special scheme during the operating hours, the project was completed in time and to full satisfaction of the client.

Do you like the reference? Share it.

Other references

Infor

Infor

Seznam.cz

Seznam.cz

GROHE

GROHE

Want to sit in an office that looks like this?

Write to us with your requests and wishes. We will create your dream interior.