Za inspirací na OPENHOUSE

V polovině září se tým architektů CAPEXUSU vydal za inspirací a dalšími zážitky až za Kanál La Manche - do anglického Londýna. Hlavním lákadlem byl v tomto období festival OPENHOUSE, známý rovněž z České republiky.

openhouse-festival-administrativní-budovy-Londýn-design-kanceláře-CAPEXUS

Design

Jedná se o několikadenní akci, kdy jsou vždy široké veřejnosti otevřeny významné architektonicky cenné stavby. Součástí festivalu byla samozřejmě i spousta inspirace pro tvorbu kvalitního kancelářského interiéru v podobě veřejnosti přístupných kancelářských budov té nejvyšší kvality s použitím těch nejnovějších trendů a nejvyšších standardů a technologií. Administrativní budovy v Londýně si zakládají na designu a zároveň podpoře zdravého životního stylu.

Navštívili jsme také hned několik showroomů známých designérských firem a světových výrobců kancelářského nábytku, tak abychom načerpali inspiraci do nových projektů a sledovali poslední trendy v tomto odvětví. Mimo jiné jsme také navštívili veliký showroom ACTIU v Londýně, který reflektoval nejnovější trendy v architektuře kanceláří.


Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.