Společnost CAPEXUS sponzoruje triatlonistu Davida Sajnera

Jsme hrdým partnerem Davida Sajnera, účastníka světového šampionátu ve středním triatlonu, který se konal o uplynulém víkendu v rakouském Zell am See. 

David-Sajner-triatlon-sportovec-šampion-mistrovství-světa-CAPEXUS-kanceláře-designové kanceláře-CAPEXUS-CAPEXUS-kanceláře

Triatlon

David se umístil ve své věkové kategorii na 89. místě       z 250 startujících, celkově pak na 476. místě z 2740 závodníků. Byl 6. Čechem z 15 českých závodníků, kteří přijeli změřit své síly se světovou konkurencí. Na Mistrovství Světa se každoročně kvalifikují 3% nejrychlejších závodníků, kteří musí projít kvalifikačním sítem. David již absolvoval více jak 50 dlouhých a středních triatlonů včetně 3 Mistrovství Světa – Ironman Kona 2012, ITU Belfort 2013, Ironman 70.3 Mont-Tremblant 2014.

Díky svému zaměstnavateli – spol. KNIGHT FRANK si mohu být sám sobě sponzorem a odměňovat se za dobré výkony konkurenceschopným vybavením. Dále bych chtěl poděkovat kamarádům ze společnosti CAPEXUS, kteří finančně přispěli na mou účast v Zell am See a hlavně v Koně.
David Sajner
David-Sajner-triatlon-sportovec-šampion-mistrovství-světa-CAPEXUS-kanceláře-designové kanceláře-CAPEXUS-CAPEXUS-kanceláře

Trénink

V následujících týdnech čeká Davida tvrdá tréninková příprava směřující k souboji s horkými lávovými poli, větrem mumuku a cca 2000 nejlepších triatlonistů planety na vrcholném závodě sezony – Mistrovství Světa Ironman na Havaji.

Držíme palce!

Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.