CAPEXUS vítá Alexandru Tomáškovou, novou Chief Commercial Officer

CAPEXUS s potěšením oznamuje příchod Alexandry Tomáškové do role Chief Commercial Officer.
Alexandra Tomášková, která přináší bohaté zkušenosti zejména z komerčního developmentu, se přidává k týmu CAPEXUS, aby dále rozvíjela obchodní strategie a příležitosti firmy.

Alexandra se převážnou část své profesní kariéry pohybovala v B2B sektoru, v oblasti developmentu či pronájmu kancelářských budov.

Doposud nejdéle působila v komerční divizi společnosti Skanska, kde pracovala na obchodní pozici a později vedla celou divizi.

V reakci na otázku, co ji na pozici Chief Commercial Officer ve společnosti CAPEXUS nejvíce zaujalo, odpověděla:

Baví mě architektura, interiérový design, témata spojená s pracovním prostředím, inovace a v neposlední řadě trvalá udržitelnost. Mám ráda business, ale také práci s lidmi a péči o ně. To všechno CAPEXUS nabízí. A mimochodem, vlastní kanceláře CAPEXUS jsou naprosto úžasné a každé ráno se tam těším.
Alexandra Tomášková Chief Commercial Officer, CAPEXUS

Tato zkušená profesionálka vnímá svou novou roli jako příležitost k využití jejích dlouholetých zkušeností pro posílení postavení společnosti na trhu a prohloubení jejího dopadu na sektor komerčních prostor.

CAPEXUS se s podporou silné skupiny jako je ČEZ ESCO posouvá do nových sektorů a oblastí jako je revitalizace celých budov. Jsem velmi rád, že přichází Alexandra se svými zkušenostmi z oblasti trvale udržitelného developmentu a přeji ji hodně úspěchů v nové roli.
Daniel Matula zakladatel společnosti CAPEXUS

Autor fotografií: Michaela Bursíková

Publikováno: 27. 3. 2024

Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.