CAPEXUS věří poradenství. Na pozici workplace konzultantky nastupuje Pavla Babicová

Do společnosti CAPEXUS, která se zabývá poradenstvím v oblasti pracovního prostředí a rovněž navrhuje i realizuje kancelářské a obchodní prostory, přichází Pavla Babicová. Do konce roku chce CAPEXUS oddělení poradenství rozšířit o další workplace konzultant(k)y.

Pavla Babicová má v oboru komerčních nemovitostí více než 15letou zkušenost, ať už s akvizicemi, marketingem, nebo oceňováním nemovitostí. Po poradenství je čím dál větší poptávka a Pavla v této oblasti naváže na naše úspěšné projekty pro firmy jako Direct Pojišťovna, LMC (Jobs.cz) nebo Budějovický Budvar.
Daniel Matula, jednatel společnosti CAPEXUS
Nová workplace konzultantka Pavla Babicová

Pavla Babicová (43) přichází ze společnosti BD Asset, kde se věnovala projektovému managementu v oblasti akvizic. Dříve působila i ve společnosti DTZ jako Senior Valuer. Babicová vystudovala s titulem Ing. obor Mezinárodní obchod na Vysoké škole ekonomické v Praze. Z britské College of Estate Management má pak titul MSc v oboru Real Estate.

Kanceláře by měly firmě pomoci reagovat na příležitosti i hrozby. Jako workplace poradci jsme na začátku tvorby nového pracoviště, zajímá nás tak historie i vize firmy, její plánovaný růst, jaké jsou priority jednotlivých zaměstnanců i týmů. Výstupem naší práce je komplexní přehled toho, na co v interiéru myslet, i konkrétní zadání pro architekty. Naším cílem je podpořit výkonnost, pracovní kolektiv, ale i osobní štěstí.
Pavla Babicová, workplace konzultantka ve společnosti CAPEXUS

Do konce roku chce CAPEXUS oddělení poradenství rozšířit o další workplace konzultant(k)y.

Máte zájem se přidat k nám do týmu? 


Autoři fotografií: Petr Andrlík, Martina Prášková

Publikováno: 5. 10. 2021 

Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej.