Relax zóna pro Philip Morris

Lokalita

Charles Square Center, Praha 2

Klient

Philip Morris

Plocha

1 700 m²

Realizace

1/2O17

V rámci dlouhodobé spolupráce navazujeme na již dříve dokončený projekt další zakázkou, která zahrnovala nejen architektonický návrh a realizaci unikátní relaxační zóny, ale i rekonstrukci celého podlaží budovy.

Knihovna v rohu místnosti má oblé tvary a je provedena v sytě oranžové barvě.

Oranžový lesk

Architekt společnosti CAPEXUS, Bc. Josef Kolář, vycházel z konceptu vycházejícího a zapadajícího slunce. Tomuto návrhu odpovídá i rozdělení koberce do oblouku, kombinace odstínů modré a šedé barvy společně s lesklou oranžovou lacobel deskou. Motiv je dotažen pomocí barevného rozmístění nábytku a oblého tvaru knihovny

Křesla Badminton v šedé barvě s modrým a oranžovým lemováním jsou doplněna oranžovým taburetem.

Ladné křivky

Celý prostor vhodně doplňují polepy skleněných ploch. V projektu byly dodány koberce značky VOXFLOR v sérii Goth, designová křesla výrobce ACTIU řady BADMINTON a soft seating od výrobce SoftLine. Díky vydařené kombinaci nábytku a barev se podařilo vytvořit z místnosti bez denního světla relaxační místnost vhodnou k odpočinku.

V roce 2016 jsme se rozhodli poskytnout našim zaměstnancům novou relax místnost, kde naleznou ideální prostředí pro neformální posezení, odpočinek či odreagování. Celou realizaci, včetně návrhu, dodání interiérových prvků a koordinace nám zajišťovala společnost CAPEXUS. Výsledkem je příjemné prostředí v moderním barevném designu.
Lukáš Kráčman, Philip Morris ČR
Koutek s televizí je vybaven sedačkami od SoftLine v sytě oranžové a modré barvě. Koutek je doplněn květinami a oranžovou skleněnou nástěnnou deskou.

Nejen relax

Vytvoření nové relaxační zóny bylo součástí rozsáhlé rekonstrukce celého podlaží, které zahrnovalo stavební úpravy kancelářských prostor. Součástí úprav byla změna dispozic a s tím související technologie, výměna koberců a výmalba. Architekturu kanceláří navrhoval atelier ArchiCon plus, realizaci tohoto architektonického návrhu zajistil CAPEXUS.

Charles Square Center

Charles Square Center je devítipatrová polyfunkční budova situovaná na rohu Karlova náměstí a Resslovy ulice na Praze 2. Jedná se o jednu z technologicky nejmodernějších budov nabízející bezmála 15 000 m2 kancelářských prostor a téměř 6000 m2 plochy pro maloobchodní jednotky. Ty jsou soustředěné v nákupní galerii Atrium, jež je součástí celé budovy. Kancelářské prostory jsou navrženy tak, aby v co největší míře splňovaly klientovy požadavky. Kromě open space jsou tak prostory rozděleny na řadu jednotlivých kanceláří, které splňují nejvyšší nároky na pracovní zázemí a zároveň jsou i ekologicky šetrné. V bezprostřední blízkosti budovy se nachází stanice metra linky „B“ Karlovo náměstí, tramvajové a autobusové linky a také jeden z největších pražských parků. To vše činí z Charles Square Center atraktivní a vyhledávanou lokalitu.

Páči sa vám referencia? Zdieľajte ju.

Ďalšie z našich referencií

Farmaceutická spoločnosť

Farmaceutická spoločnosť

Infor

Infor

Seznam.cz

Seznam.cz

Chcete sedieť v podobných kanceláriách?

Napíšte nám vaše požiadavky a priania. Vytvoríme pre vás interiér na mieru.