Inspirující kanceláře pro globální IT firmu

Lokalita

Praha

Klient

Globální IT firma

Plocha

6 000 m²

Realizace

10/2018

Na jaře roku 2018 začala globální IT firma slučovat svá dvě oddělená centra do jediné budovy. Pro klienta jsme zajistili kompletní rekonstrukci interiéru. Hlavní výzva? Upravit prostory tak, aby se jednotlivá oddělení v rámci budovy spojila a týmy se mohly snadněji potkávat a spolupracovat.

Vzdušná kancelářská chodba se zeleným interiérem, dodává skvělý kontrast šedému koberci. Prosklený quietroom je laděný do stejných barev pro designové sjednocení.

Inspirativní interiér

Díky rekonstrukci se celkově prostor prosvětlil a získal na vzdušnosti. Z oddělených kanceláří a quietroomů je díky proměně prostorný barevný interiér, který inspiruje a umožňuje soustředění i odpočinek.

Komfortní pastelově fialové křesla vedle kterých se nachází ve stejné barvě telefonní budka SilentLab Microoffice. V místnosti jsou také paravány pro oddělení open space prostoru.

Komfortní kanceláře

Pro práci vyžadující soustředění a klid CAPEXUS interiér vybavil menšími zasedačkami, telefonní budkami SilentLab Microoffice (na snímku) či paravány, která oddělují jednotlivá sezení

Minimalistický design kuchyňky ve světlých barvách je skvěle doplněn o dřevěný jídelní stůl se židlemi. Prosklená kuchyňka má na skle výstižné tématické polepy.

Relaxační prostory

Každé podlaží jsme doplnili o kuchyňku s dostatečným počtem míst k sezení pro relax či občerstvení. 

Relaxační zóna s komfortním interiérem ve formě zelených sedaček a červeno-bílých křesel vedle kterých se nachází kulaté bílé stolky. Atmosféru zpříjemňují vysoké květiny v květináčích a přirozené světlo.

Sdílená pracovní místa

Tato globální IT firma byla jednou z prvních společností, která aplikovala i „share desk policy“, tedy sdílení pracovních míst mezi zaměstnanci, což napomáhá efektivnímu využití prostor. 

Odpočinková zóna pro setkávání kolegů je vybavena bílo-červenými křesly pro pohodlné sezení a kulatým stolem na odkládání věcí.

Setkávání zaměstnanců

Odpočinková zóna nahradila původní malé kuchyňky s kávovarem u jednotlivých oddělení – tento návrh architekta byl v souladu s novou koncepcí, která podporuje setkávání zaměstnanců napříč odděleními a napomáhá eliminovat negativní dopad sedavého zaměstnání.

Relaxační místnost s moderním designem ve světlých barvách a komfortním interiérem dodává uvolněnou atmosféru mezi kolegy. Modrý koberec kontrastuje s bílými zdmi.

Kanceláře v duchu moderních trendů

Kanceláře splňují moderní trendy v oblasti pracovního prostředí. Poskytují dostatek prostoru pro práci, koncentraci i úložné uzamykatelné skřínky potřebné ve společnosti dodržující zásady clean desk policy.

Barevný výklenek se šedými barovými židlemi a barovými stolky, které kontrastují se zelenou barvou stěny. Na zdi se nachází vtipný polep ve formě žárovky.

Tapety

Nedílnou součástí interiéru jsou inspirativní polepy na stěnách. Barevné stěny a barevný nábytek původně šedý nevýrazný interiér oživily a vdechly mu novou energii.

 Pestrobarevný veselý design odpočinkové místnosti firmy IBA. Komfortní interiér v červeno-bílé barvě vhodně doplňují dominantní pokojové rostliny a dřevěná stěna s bílým nápisem think.

Nový design

Návrh nového uspořádání a vzhledu čtyř poschodí budovy pochází z dílny PM Group, senior designéra Karola Lakatoše. Realizaci nových prostor zajistila pro klienta společnost CAPEXUS

Páči sa vám referencia? Zdieľajte ju.

Ďalšie z našich referencií

Infor

Infor

Seznam.cz

Seznam.cz

Diamond Point

Diamond Point

Chcete sedieť v podobných kanceláriách?

Napíšte nám vaše požiadavky a priania. Vytvoríme pre vás interiér na mieru.