HOCHTIEF

Lokalita

Soutěž

Klient

HOCHTIEF

Plocha

 1 600 m²

Realizace

10/2017

Náš soutěžní návrh pro stavební firmu HOCHTIEF je plný reminiscencí na stavebnictví, tedy oboru, ve kterém je tato společnost jako doma.

Súťažný návrh klientskej zóny pre firmu HOCHTIEF od firmy CAPEXUS

Pracovní prostředí

Klientské zóně dominuje kovová konstrukce se zavětrovacími táhly a dutiny betonových tvárnic tvoří originální police pro knihy. 

Návrh na betónovú recepcii s dekoráciou machové steny pre firmu HOCHTIEF od firmy CAPEXUS

Přírodní prvky

Pohled na betonovou recepci, který je opět reminiscencí na obor klienta, změkčuje dekorace z mechu.

Páči sa vám referencia? Zdieľajte ju.

Ďalšie z našich referencií

Farmaceutická spoločnosť

Farmaceutická spoločnosť

Infor

Infor

Seznam.cz

Seznam.cz

Chcete sedieť v podobných kanceláriách?

Napíšte nám vaše požiadavky a priania. Vytvoríme pre vás interiér na mieru.