Timeout na Luční Boudě

Náš pracovní kolektiv se o prvním říjnovém víkendu vydal na pěší túru po krásných krkonošských hřebenech. Teambuilding, který pro nás připravil Jiří Kastner a jeho tým (Kasty eventy) se pořádal na Luční Boudě a byl připraven přesně na míru naší společnosti.

teambuilding-osobní-rozvoj-CAPEXUS-pobyt-designové-kanceláře

Teambuilding

Díky tomuto timeoutu jsme mohli pracovat jak na svém vlastním osobním rozvoji, tak na posílení celého týmu. Není totiž novinkou, že atmosféra firemního prostředí je tvořena také emocemi, které si každý z nás do práce nosí. Po celý čas strávený na Luční Boudě jsme si mohli odpočinout během sportovních i vynalézavých aktivit.

teambuilding-workshopy-psychologie-kolektivu-CAPEXUS-designové-kanceláře

Workshop

Součástí tohoto timeoutu byl i odborný workshop přednášený Jiřím Kastnerem, který pro nás byl též připraven. Jiří Kastner se zabývá mentálním koučingem a prací s psychikou. Ve svých přednáškách se věnuje například psychologii výkonu, vývoji vztahu s klientem či psychologické přípravě sportovce.

teambuilding-pěší-túra-CAPEXUS-workshopy-designové-kanceláře

Zakončení dne

Jednatel, pan Daniel Matula, zakončil zdařenou a zábavnou akci slovy: „Budu moc rád pokud o tématech budeme všichni přemýšlet a vědomě na sobě/v týmech pracovat. Bude-li zájem, můžeme na první setkaní navázat a udělat v příštím roce pokračovaní."

Zaujal vás tento článok? Zdieľajte ho.