Otevření nového showroomu kancelářského a komerčního nábytku ACTIU

Dne 28. 5. 2015 představila společnost CAPEXUS odborné veřejnosti nový showroom špičkového španělského výrobce kancelářského nábytku a interiérového vybavení ACTIU, kterého od ledna 2015 CAPEXUS exkluzivně zastupuje na trhu v České republice a na Slovensku. 

Badminton-design-křeslo-showroom-i-NOVO-Awards-CAPEXUS-kanceláře-designové kanceláře-kanceláře-CAPEXUS-Actiu-Actiu kanceláře

Showroom

Prodejní plocha o téměř 100 m² nabízí ukázku většiny sérií z velmi obsáhlého portfolia produktů ACTIU. U příležitosti otevření byl představen i zcela nový komplexní katalog ACTIU Solutions 2015. Design a celkový koncept byl vytvořen týmem vlastních zkušených architektů.

Součástí expozice jsou i přední produkty, jako např. designová židle WING navržená týmem Ramos & Bassols, která získala prestižní ocenění Red Dot Design za rok 2015 na mezinárodním designovém festivalu ArchiExpo, který se konal 14. – 19. 4. 2015 v italském Miláně; dále dvě Actiu novinky – Badminton a Shey oceněné v rámci i-NOVO Awards na témže veletrhu. 

showroom-Actiu-Vicent-Berbegal-CAPEXUS-kanceláře-designové kanceláře-kanceláře-CAPEXUS-Actiu-Actiu kanceláře

Zahájení

Slavnostního otevření se zúčastnili zástupci společnosti ACTIU - dcera zakladatele společnosti Vicenta Berbegala a zároveň marketingová ředitelka Soledat Berbegal a vedoucí exportu Fernando Seva Cascales. Společnost Actiu je úspěšná rodinná firma působící od roku 1968 v 70 zemích světa na 5 kontinentech. 

V práci stráví člověk víc než polovinu svého života, a proto je potřeba udělat maximum proto, abychom zde byli spokojeni. Mým cílem je dostat na český a slovenský trh silného hráče z oblasti kancelářského a komerčního nábytku, který již funguje téměř 50 let a zná přesně potřeby trhu. Chci vytvářet takové prostory, ve kterých se budou lidé cítit komfortně, a vím, že díky zkušenostem firmy CAPEXUS a kvalitám nábytku ACTIU to bude reálný úkol, na který se již moc těším.
Roman Humhal, CAPEXUS
showroom-Actiu-spolupráce-Voxflor-VERTI-CAPEXUS-kanceláře-designové kanceláře-kanceláře-CAPEXUS-Actiu-Actiu kanceláře

Spolupráce

Přidanou hodnotou akce bylo představení produktů dalších 2 partnerských společností. V dubnu 2015 CAPEXUS rozšířil nabídku služeb o portfolio produktů Voxflor, výrobce kobercových čtverců, jejichž unikátnost spočívá především v rozmanitosti při výběru z více než 50 kolekcí koberců s unikátním designem, možností volby až z 36 barev a také 8 různými typy rozměrů. 

Kvalita produktů odpovídá nejen normám Evropské unie s certifikací CE, ale také certifikátem LEED. Druhým partnerem akce byla nově vznikající společnost VERTI, výrobce skleněných a atypických příček, kování a protihlukových systémů pro interiéry

Věříme, že nový showroom ACTIU a současně i nově nastavená spolupráce s předními výrobci interiérových komponent Voxflor a VERTI napomůže plnit filozofii naší společnosti, tj. při realizaci poskytnout klientovi nadstandardní servis za pečlivé kontroly vynaložených prostředků s ohledem na objem prací a dosažení stanovených cílů.
Ing. Daniel Matula MRICS, výkonný ředitel ve společnosti CAPEXUS
showroom-moderní-kanceláře-interiér-CAPEXUS-kanceláře-designové kanceláře-kanceláře-CAPEXUS-Actiu-Actiu kanceláře

O společnosti

Společnost CAPEXUS s.r.o. je významným hráčem na trhu v oblasti realizací komerčních interiérů. Zajišťuje komplexní služby od počáteční konzultace, následné projekce, spaceplanningu, realizaci až po finální zařízení interiérů na míru potřebám zákazníka. Společnost CAPEXUS  nabízí svým klientům širokou škálu inovativních řešení sledujících poslední trendy trhu komerčních fit-outů

CAPEXUS působí na trhu v České republice od roku 2011. V roce 2014 společnost rozšířila svou činnost pod shodnou značkou i na Slovensko. Od roku 2015 nově zastupuje společnost ACTIU, výrobce kancelářského a komerčního nábytku a interiérového vybavení, a dále i společnost Voxflor, předního výrobce kobercových čtverců.

Zaujal vás tento článok? Zdieľajte ho.