Fit-outový navigátor

Ekonomika roste a stavební trh opět zažívá boom. Firmám se daří úspěšně rozvíjet. To však s sebou přináší, dříve nebo později, řešit otázku potřeby přestěhování firmy do nových, lépe vyhovujících, kancelářských prostor. Na základě šestiletých zkušeností naší společnosti v oblasti fit-outu (interiérové vestavby) jsme pro klienty připravili „fit-outový navigátor“ - dokument, který je počátečním rádcem a provede klienta od první myšlenky související s potřebou nalezení lépe vyhovujících kancelářských prostor po realizaci a přestěhování firmy se všemi jejími zaměstnanci.

Dopravní značka pro 12% stoupání naznačuje růst potřeb zaměstnanců.

Do nových kanceláří se společnosti nestěhují každý den, a proto je dobré nepodcenit jednotlivé aspekty.             Pokud přistoupíme k uvedenému skutečně zodpovědně, můžeme těžit nejen z vhodného výběru kanceláří, ale i z úspory vynaložených prostředků. Účelem interiéru není jen, aby byl funkční, moderní a atraktivní, ale též aby bylo dosaženo spokojenosti u samotných zaměstnanců, kteří díky tomu budou pro společnost vytvářet další přidanou hodnotu.

Fit-outový navigátor v několika krocích poradí, jak postupovat při řešení nových či rekonstrukci stávajících prostor a pomůže vyvarovat se nejčastějších chyb. Uvedený postup podpoří, aby celá akce proběhla hladce a úspěšně s minimálními omezeními chodu firmy.

Výchozím krokem je revize stávajících prostor a získání zpětné vazby od zaměstnanců. V další fázi je důležité si určit základní parametry nových prostor – lokalitu, která  bude nejvýhodnější; velikost a uspořádání kanceláří, která bude v souladu nejen s dnešním, ale také se střednědobým či dlouhodobým plánem společnosti. V této fázi je velmi důležité určit si časový harmonogram a v neposlední řadě také rozpočet.

Je-li již zvolena nová lokalita a stanoven rozpočet, je správný čas na design nové kanceláře. Kancelářský prostor by měl být nejen účelný, ale také estetický, podporující týmovou práci a motivaci. Následně je vybírán vhodný nový nábytek či kombinace nového a starého, dále podlahové krytiny, barvy stěn, kuchyňky i další nábytek. Je navrženo akustické řešení.

Dopravní značka naznačující stálé opakování.
Informativní dopravní značka pro včasné informování.

Na základě přesného zadání a znalosti aktuálního technického stavu prostor je zpracována cenová kalkulace. Před započetím realizace je třeba ve spolupráci s majitelem budovy zajistit potřebná povolení s (pře)stavbou. Následně může začít realizace, kterou je dobré mít celou dobu pod kontrolou. Ani objednávku nábytku a dalšího vybavení není dobré nechat na poslední chvíli, dodávka může trvat i několik týdnů.

Pokud již nyní plánujete změnu kanceláří či stěhování do nových prostor, je fit-outový navigátor právě pro vás.     A pokud vás osloví, budeme potěšeni, pokud vy oslovíte nás poptávkou spolupráce. Pomůžeme vám nejen s realizací, ale poradíme již na začátku, při hledání prostor, navrhneme spaceplan, architekturu, pomůžeme s výběrem vhodných materiálů, technologií i vybavení, uděláme podrobnou cenovou nabídku a postaráme se o realizaci a inženýrskou činnost. 

Věnujte nám hodinu času na začátku a my vám darujeme úsporu několika dnů či týdnů neefektivní práce při řešení nových či rekonstrukci stávajících prostor

Dopravní značka s obrázkem zábrany naznačující nemít zábrany v životě.

Zaujal vás tento článok? Zdieľajte ho.